Horoscopul zilei: 17 septembrie 2023

 

Berbec

Este o zi bună pentru a te reinventa, pentru a ieși de sub carapacea în care te-ai băgat, pentru a te elibera. Pot ieși anumite emoții la suprafață. Se schimbă ceva din mentalitatea ta, se schimbă o perspectivă și această schimbare poate fi destul de abruptă în viziunea celorlalți.

 


 

Taur

Astrele te indeamna sa petreci mai mult timp cu cei dragi, cu familia, sa te implici in jocuri dinamice cu copiii, sa-ti lasi copilul interior sa zburde. In partea a doua a zilei in schimb vei cauta activitati mai linistite, pentru o mai buna claritate in gandire.

 


Gemeni

Ai nevoie de echilibru, între ce oferi și ce primești, între muncă și odihnă, între responsaiblitățile ce țin de familie și cele ce țin de profesia în care activezi, dar și între ce așteptări ai și ce așteptări au alții de la tine. S-ar putea să renunți la diverse comportamente, idei sau obiceiuri.

 


 Rac

Este o zi bună pentru a planifica, pentru a discuta despre sarcinile și nevoile familiei, despre a organiza gospodăria, despre a face unele cumpărături ce țin de cămin. Este o ocazie bună pentru a-ți arăta abilitățile, talentele, stilul de a rezolva lucrurile, susțin astrele.

 


Leu

Este un moment potrivit pentru a pune țara la cale, pentru a discuta despre bani, despre viitor, despre care sunt următorii pașii. S-ar putea să fii prins și într-o stare mai pragmatică, mai analitică, să vezi mai bine realitatea, să nu te lași copleșit sau influențat de ambalaje, de scenarii, de povești.

 


Fecioară

Sfatul astrelor: priveste cu incredere spre viitor! Poti cunoaste oameni importanti care iti pot facilita anumite demersuri. Incerci sa-i impaci si sa-i multumesti pe toti si in mare parte chiar iti iese! Este un cadru astral excelent pentru a face toate acele pregatiri pentru o schimbare majora care urmeaza in perioada imediat urmatoare.

 


Balanță

Poți accepta unele schimbări în sfera ta personală, îndrepți mai multă energie către familie, către cei dragi. Vei renunța la unele obiceiuri, la unele tentații. Vor ieși unele adevăruri la suprafață, vei afla unele secrete, unele informații care până acum nu-ți erau accesibile.

 


Scorpion

S-ar putea să conștientizezi unele greșeli, mai ales ce țin de cămin, dar și de sănătate. Accepți că este timpul să schimbi ceva în stilul tău de viață, de mentalitate. Astrele te indeamna insa sa privesti lucrurile diferit, din alt unghi de abordare, luand alte variante in calcul.

 


Săgetator

Ar fi bine să-ți reorganizezi unele lucruri, să-ți apleci urechea la ce au ceilalți să-ți spună, la ce simt cei dragi să-ți împărtășească sau cu ce să te atenționeze. Afli informatii, schimbi pareri, oferi solutii. In partea a doua a zilei in schimb vei cauta activitati mai linistite, pentru o mai buna claritate in gandire.

 


Capricorn

Nu mai poti continua astfel, e nevoie sa iei lucrurile in propriile maini, altfel imprejurarile s-ar putea sa nu-ti fie prielnice, sa nu te incante. S-au adunat cam multe de dus, si emotional, si fizic, de aceea este posibil astazi sa faci o pauza, pentru altfel risti sa refulezi, sa te descarci pe cine nu trebuie, iar mai tarziu sa regreti acest lucru.

 


rsător

Dai dovada de multa creativitate, originalitate, vii cu idei indraznete, iar astfel vei reusi sa-i atragi pe ceilalti. Rezolvi anumite situatii, te intalnesti cu anumite persoane, este posibil sa faci si unele deplasari. Este o ocazie buna pentru acte de caritate, pentru a-i oferi cuiva suportul sau ajutorul tau.

 


Pești

Pot aprea astazi unele vesti sau informatii pe care ar fi bine sa le verifici, iar daca nu sunt tocmai pozitive sau au iz de barfa, ignora-le. Simti o presiune din partea celor dragi, simti ca ai anumite responsabilitati sau sarcini de facut cu care ai ramas in urma. Mai bine faci mai putin, dar mai calitativ, te indeamna astrele.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here