Horoscopul zilei: 16 octombrie 2022

 

Berbec

Îți place să fii independent, să simți senzația de liber, dar ai grijă cîte ți asumi, câte promiți, ce sarcini decizi să le faci singur. Sunt bine aspectate evenimentele sociale, întâlnirile, vizitele, discuțiile cu prietenii. Te pui la punct cu ultimele vești, bârfe, zvonuri.

 


 

Taur

S-ar putea să descoperi la cei dragi unele laturi pe care nu le știai sau pe care de mult nu le-ai mai văzut, iar acest lucru să te surprindă destul de mult, să-ți dea de gândit, ba chiar să faci unele schimbări în rutină, să fie nevoie de unele discuții și de adoptarea unor noi obiceiuri.

 


Gemeni

Ești puternic, dai dovadă de maturitate și vei avea impresia că ești printre puținele persoane care văd lucrurile exact așa cum sunt, faptele așa cum se prezintă. Dai dovadă de calm, atunci când ceilalți par agitați sau copleșiți de situație. Este un moment bun și pentru spiritualitate.

 


 Rac

Ar fi bine să te focusezi mai mult asupra relației cu partenerul de viață, pentru că poți descoperi că are nevoie de suportul tău, de un sfat, are o nelămurire și îl poți ajuta la soluționarea acesteia. S-ar putea să fie nevoie să preiei tu temporar anumite responsabiități de familie.


Leu

Astăzi este despre pasiune, creativitate, entuziasm, dar și dragoste, afecțiune. Ești tonic, te simți foarte bine și emani multă pozitivitate în tot ceea ce faci, iar cei cu care vei interacționa azi, vor prelua din energia ta luminoasă, spun astrele. Nu este cel mai bun moment pentru drumuri, escapade.

 


Fecioară

Ai o idee, ar fi bine să faci un prim pas, oricât de mic ar părea, te îndeamnă astrele. Apare cineva în preajma ta, în viața ta, care chiar dacă nu va rămâne prea mult îți va oferi o lecție bună, te va învăța ceva sau poate îți va readuce aminte de ceva.

 


Balanță

Astrele au două aspecte importante azi care să-ți aducă în prim plan, pe de o parte, să te exprimi cu mai multă încredere, iar pe de altă parte, să te focusezi asupra dezvoltării tale personale, asurpa creșterii, acumulării de noi cunoștințe și abilități.

 


Scorpion

Ar fi bine să faci o introspecție, o evaluare a lucrurilor petrecute în ultima perioadă, a deciziilor mici sau mari luate în ultimele zile. Este posibil să fii mai deschis pentru a restabili unele legături, pentru a redeschide unele chestiuni ce țin de trecut, pentru a dezvolta o idee mai veche.

 


Săgetator

Nu-ți pierde timpul și energia cu persoane care se victimizează, caută partea negativă în orice sau pur și simplu, nu-ți arată interesul într-o chestiune pe care o propui, o aduci în discuție. Înconjoară-te de oameni care te apreciază și-ți vor binele, care îți vor sta aproape și îți vor oferi suportul în momentele de impas.

 


Capricorn

Fii mai deschis în ceea ce privește sectorul vieții sociale, la aspecte ce țin de parteneriate, de activități în grup, dar și la ceea ce are legătură cu călătoriiile, drumurile, noile experiențe. Ești mai predispus la a achiziționa lucruri de care nu prea ai mare nevoie,te atenționează astrele.

 


rsător

S-ar putea să apară unele evenimente sau situații în care să nu știi cum să procedezi. Raportează-te la ceilalți, folosește-te de experiența altora pentru a decide ce ți s-ar potrivi ție mai bine sau ce te-ar ajuta pe tine să le soluționezi. Caută modele, mentori, specialiști.

 


Pești

Te focusezi pe sectorul familiei și aici va fi nevoie de multă răbdare și empatie. Poți ajuta pe cineva dintre rude, dar este esențial ca acea persoană să fie de acord cu intervenția ta, te atenționează astrele. Nu este cea mai bună perioadă pentru a începe o relație sentimentală.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here