Horoscopul zilei: 15 august 2023

 

Berbec

Apar noutăți care te vor ține în priză, care vor aduce unele schimbări. Sunt favorizate elementele ce țin de sfera căminului, de familie. Poți face unele cumpărături de bun augur. Te poți intersecta azi cu persoane din trecut, iar aceste întrevederi îți pot aduce emoții și trăiri care să te răscolească.

 


 

Taur

Cauți să-ți extinzi orizonturile, să-ți mărești baza de cunoștințe, să încerci ceva. Ești mai deschis și mai dispus să abordezi un nou domeniu, să aplici o altă tehnică, o altă strategie pentru o chestiune mai veche. Este posibil ca și cheltuielile să fie mai mari decât cele prevăzute.

 


Gemeni

Te intersectezi cu tot felul de persoane astăzi și ai multe de învățat din aceste interacțiuni și experiențe. Energie ai, susținere la fel, atunci ar trebui să te bucuri de ceea ce îți aduce ziua. Este esențial ca pe lângă această socializare și tumult energetic să nu uiți și de responsabilitățile de zi cu zi pe care le ai.

 


 Rac

Ai o stare de siguranță și de mulțumire care va fi molipsitoare și pentru ceilalți din jurul tău. Este un cadru bun pentru interacțiuni cu autoritățile, cu persoanele influente sau mai în vârstă. Poți rezolva unele probleme mai vechi, dacă vei face unii pași mai curajoși.

 


Leu

Este un cadru astral interesant pentru a te lăsa purtat de val, pentru a încerca ceva diferit, pentru a-ți oferi mici plăceri, diverse experiențe pentru care nu ai prea avut timp în ultima perioadă. Sunt bine aspectate deplasările, drumețiile, ieșirile, evenimentele care implică grupuri mai mari de persoane.

 


Fecioară

Ciorba reîncălzită oare mai este la fel de bună? Aceasta este întrebarea zilei, care poate avea legătură fie cu o relație, fie cu o situație sau un aspect prin care ai mai trecut și care se pare că reapare, revine în viața ta. Ascultă-ți cu atenție intuiția și nu te lăsa pradă sentimentelor de nostalgie.

 


Balanță

S-ar putea să nu fie cea mai potrivită zi pentru concentrare sau pentru a-ți asuma vreun nou angajament, în schimb poate fi un moment bun pentru distracție, întâlniri cu prietenii, vizite, experiențe interesante, explorare, schimbarea mediului.

 


Scorpion

S-ar putea ca azi răbdarea ta să-ți fie pusă la încercare pe mai multe planuri, fie se amâna sau se întârzie anumite sarcini sau activități stabilite, se schimbă ceva organizat cu minuțizitate în agenda ta, intervin diverse persoane cu tot felul de idei, păreri sau convingeri. Încearcă să nu iei lucrurile prea personal.


Săgetator

Cuvintele cheie pentru această zi sunt: dezvoltare, conștientizare, evoluție, studiu. Astăzi vei avea multe de învățat de la…ceilalți! Vei fi mult mai atent la lumea ta exterioară, la ce fac, ce spun, ce decizii iau ceilalți, vei observa relaționarea dintre alte persoane.

 


Capricorn

Ziua îți aduce pe de o parte, surprize, iar pe de altă parte, unele provocări. Este esențial să fii azi un bun observator, ca să nu ratezi șansele care îți pot apărea în cale. Pot apărea unele mesaje, semnale subtile, pot ieși la iveală unele dedesubturi, în special în sfera vieții personale.

 


rsător

Astăzi resimți o stare de oboseală, simți că e nevoie să te detașezi cu adevărat, să te eliberezi de un blocaj, de un disconfort, spui ”nu” unei sarcini sau activități. Este posibil să fie nevoie să porți o discuție mai delicată, dar care trebuie acum clarificată, susțin astrele.

 


Pești

Fii atent la deciziile luate la cald, sub impulsul emoțiilor, pentru că există marea probabilitate să regreți. Este o zi excelentă pentru a-i ajuta pe ceilalți, pentru a oferi suportul, dacă ți se cere. Sunt favorizate aspectele ce țin de altruism, de acte de caritate, de spiritualitate.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here