Horoscopul zilei: 14 septembrie 2023

 

Berbec

S-ar putea să vină o perioadă interesantă, un eveniment frumos, o situație cu iz de sărbătoare. Poți afla vești bune, care să te entuziasmeze. Poți avea parte de unele realizări neașteptate, poți culege unele roade. Imaginea ta publică se poate îmbunătăți considerabil.

 


 

Taur

Ai parte de ceva neașteptat, poți primi un refuz, ceva ce nu-ți iese cum ți-ai dorit și pe care ar fi bine să nu privești ca pe o dezamagire, ci ca pe o provocare, ca pe o ocazie de a învăța ceva, de a te maturiza. Este un moment bun pentru a te focusa pe un proiect personal, dar și pentru a te preocupa mai mult de stilul tău de viață.

 


Gemeni

Lucrurile pot să se mai potolească, să se mai liniștească, să se mai așeze, pentru că zilele precedente au fost pline și cu tot felul de alergături, de emoții, de sarcini de făcut. Sunt foarte bine aspectate interacțiunile cu ceilalți, fie că este vorba despre sfera profesională, fie despre sectorul vieții personale.

 


 Rac

Te focusezi pe parteneriate, pe asocieri, pe legături de durată. Eviți criticile, persoanele care au tendința să se victimizeze, să se plângă, cer atenție în continuu. Concentrează-te pe sfera vieții interioare, pe ce îți spune intuiția. Este un moment bun și pentru spiritualitate, pentru actele și activitățile de caritate.

 


Leu

Pe de o parte se închei un capitol, un episod, o sarcină, un proiect, o etapă, dar se începe și ceva nou, care te entuziasmează, dar și te neliniștește deopotrivă. Fii mai încrezător în proces, în felul în care se aliniază lucrurile, sunt alternate situațiile, evenimentele, te sfătuiesc astrele.

 


Fecioară

Simți că ți se pregătește ceva, că urmează unele surprize, unele evenimente și situații, și e nevoie să fii în formă maximă, să fii pregătit pentru acestea. Partea minunată este că ai resursele necesare, poți să te prezinți în fața lumii exact așa cum îți dorești, dar atenție, să nu exagerezi cu eforturile, să știi când să spui stop.

 


Balanță

Ceva se liniștește în viața ta, în jurul tău, chiar dacă nu ai ajuns la etapă de poveste, de etapă, dar cumva este o altă abordare. Ai depus suficient efort în ultimele zile, iar azi decizi că este timpul să mai clamezi lucrurile, să mai schimbi dinamica, să calmezi apele, să restabilești armonia, pacea în toate.

 


Scorpion

Mai ai ceva de încheiat, ca o ultimă șansă, o acțiune înainte de a renunța sau de a finisa ceva. Vrei să duci lucrurile la bun sfârșit, iar această atitudine va fi apreciată de cei cu care vei lucra. Ești bun pentru a construi lucrurile, pentru a le așeza, a le modela, a le organiza. Vezi imaginea de ansamblu, întregul.

 


Săgetator

Ai o oarecare nerăbdare, o emoție greu de gestionat, vrei să te apuci de ceva, ești decis să faci o acțiune, să te implici în ceva, dar și se tot spune să-ți înfrânezi pornirile, să ai răbdare, să fii mai cumpătat, să analizezi cu mai multă atenție. Nu sunt îndemnuri și sfaturi în van, susțin astrele, ține cont de acestea.

 


Capricorn

Lucrurile se pot aranja bine dacă este vorba despre acte, rapoarte, contracte, comunicarea în scris. În plan personal poți avea parte de o împlinire, de o liniștire. O relație la care ții cumva reînflorește, își revine. Poți primi un răspuns, poate veni un bun material, o sumă de bani.

 


rsător

S-ar putea să faci unele retușuri, să fie vorba despre o recapitulare, despre ultimele detalii înainte de a definitiva o sarcină, o activitate. Dai dovadă de multă seriozitate în tot ceea ce faci, fie că este vorba despre sfera muncii, fie despre relații sau familie. Ai un obiectiv serios, mare la orizont și te ții de acesta.

 


Pești

Se restabilește ordinea, liniștea, se limpezesc unele idei, gânduri, se finalizează un proces în care ești implicat de ceva timp. Sunt bine aspectate achizițiile, poți face unele cumpărături foarte utile atât pentru tine, cât și pentru cei dragi. S-ar putea să fii tentat să începi ceva nou, care să te îmbogățească mai mult spiritual, personal.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here