Horoscopul zilei: 12 februarie 2022

 

Berbec

Este o zi bună să îți regăsești echilibrul. Este un moment bun pentru reorganizare, redresare, reîncepere. Astăzi te reîndrăgostești de viață și reușești să-i inspiri și pe ceilalți, să le oferi energii pozitive, optimiste, cum s-ar spune, să fii lumină în calea altora.

 


 

Taur

Astăzi ar fi bine să te concentrezi asupra relațiilor, în special dacă este vorba de muncă, de cooperare, de colaborare. S-ar putea să te trezești că vei fi întrebat, sunat, deranjat din cauza unei dezorganizări și vei fi poate chiar tu cel care va limpezi lucrurile, va găsi soluțiile, le va aranja pe toate la locul lor.

 


Gemeni

Ai fost tare ocupat în ultima perioadă cu tot felul de activități care îi vizau pe alții, iar azi vei căuta să te detașezi de toate și toți. Îți dorești să te ocupi mai mult de tine, de nevoile tale, de micile tale pasiuni. Te preocupi mai mult și de aspecte ce țin de relația de cuplu, cauți să reaprinzi flacăra iubirii.

 


 Rac

Astăzi dai dovadă de disciplină, seriozitate, corectitudine și vei cere și de la cei cu care vei interacționa aceeași atitudine. Este un cadru astral deosebit de bun pentru a te focusa asupra relațiilor legate de familai extinsă. Este un moment prielnic pentru vizite, întîlniri, discuții de suflet.

 


Leu

Astăzi ar fi bine să eviți discuțiile în contradictoriu, să cauți să menții pacea. Nu judeca, nu căuta să faci concluzii înainte de vreme. Este un moment bun să înveți o lecție, să accepți ceva, să faci un pas înainte. Poate să apară un proiect interesant, dar testează persoanele cu care ar urma să intri în această ”horă”.

 


Fecioară

Nu cumva iei prea multe sarcini decât poți duce sau te apuci de o chestiune fără să cunoști prea bine despre ce este vorba? Este un cadru bun pentru a studia, pentru a cerceta, a aprofunda, a afla, a înțelege, pentru a cizela. Primești informații, vin vești, dar treci-le prin filtrele potrivite.

 


Balanță

Primești laude, cuvinte de încurajare de la cineva, care fără să-ți dai seama te vor ajuta să capeți mai multă putere, încredere. Primești un sprijin care contează mult pentru tine, care apare exact când trebuie. Sunt bine aspectate legăturile cu familia extinsă. Lasă orgoliul deoparte, de sfătuiesc astrele.

 


Scorpion

Îți permiți azi să spui mai multe, să fii transparent pentru toată lumea, știi exact cum să te exprimi. Este bine aspectată și comunicarea în scris. Te eliberezi de o povară legată de familie, de cămin, reușești să rezolvi o chestiune mai veche. Acceptă invitațiile la evenimente sociale.

 


Săgetator

Nu mai agita lucrurile inutil, mai bine detașează-te, ia o pauză, fii mai maleabil cu tine însuți. Te simți obosit și ai nevoie să te odihnești mai mult, să petreci mai mult timp cu cei dragi, să comunici sincer, deschis. Dacă îți vei oferi această zi pentru a-ți încărca bateriile, atunci vei descoperi că zilele următoare vei da dovadă de mai multă eficiență.

 


Capricorn

Te simți sigur pe tine, pozitiv, voios, îndrăgostit de viață. Este un cadru astral prielnic pentru a te afirma, pentru a ieși în evidență, dar și pentru a te arăta exact așa cum ești, cum simți. Ești deschis pentru întâlniri cu alte persoane, pentru vizite, pentru participarea la evenimente sociale.

 


rsător

Este o zi carmică, în care lucrurile au o putere mare de a se materializa, de a fi influențate. Îți vezi unele roade sau efectele unor alegeri mai vechi. Ceea ce ai semănat, azi poți culege. Contează mult ce informații primești, ce resurse deții, dar și ce alegeri faci și ce decizii iei.

 


Pești

Universul îți trimite unele semne. Apar unele oportunități care te pot ajuta să crești, să te extinzi. Folosește-te de aceste ocazii, explorează posibilitățile, nu ignora ideile care îți vin în minte sau sugestiile ”mai altfel”  care ți se oferă azi. Este un cadru astral bun pentru studiu, pentru a-ți folosi imaginația, pentru a dezcvolta o idee.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here