Horoscopul zilei: 11 octombrie 2022

 

Berbec

Poți face unele planuri pe termen lung, poți organiza ceva pentru grupul tău, fie de colegi, fie de prieteni. Astăzi ar fi bine să fii mai atent în interacțiunile cu ceilalți. Nu uita că e nevoie de toleranță și acceptare într-o relație, mai ales dacă este una semnificativă pentru tine.

 


 

Taur

Vei azi mai mult cu capul în nori, de aceea ar fi bine să eviți să îți asumi sarcini noi sau responsabilități de care să depindă mai multe persoane. Azi ești visător și te simți bine să te afli în imaginația ta, fiind benefic în ceea ce privește soluționarea unor chestiuni mai vechi.

 


Gemeni

Va fi nevoie să porți o discuție clarificatoare cu cineva și ar fi bine să te concentrezi asupra acesteia, să nu lași frâiele, ca să nu regreți mai târziu acest lucru. Este un cadru astral bun pentru chestiuni ce țin de famila extinsă, sunt bine aspectate cumpărăturile, faci alegeri avantajoase.

 


 Rac

Te simți bine cu rutina formată, cu ritmul predictibil pe care-l ai. Nu vrei să fii perturbat din activiățile tale atât de familiare și confortabile. De aceea, orice tentativă de a cuiva de a-ți schimba direcția va fi soldată eșecului.

 


Leu

Ai mai multe frici, nemulțimiri, neînțelegeri, ceva se întâmplă ân sectorul vieții interioare și e nevoie să le descifrezi, să le clarifici. Ai multe de care să fii mândru, mulțumit și ar fi bine să fii recunoscător, să te simți norocos, să celebrezi acest lucru.

 


Fecioară

E nevoie să lași trecutul deoparte, să nu-ți mai blochezi singur șansele, să nu mai dezvolți situații încheiate gândindu-te ”cum ar fi fost dacă…”. Trecutul are rostul său, a fost o etapă din care ai avut de învățat, acum ar trebui să te focusezi pe prezent, pe lucruri concrete, reale.

 


Balanță

Fii mai înțelegător cu ceilalți, mai ales dacă este vorba despre muncă, despre a acționa în echipă, despre binele comun. Vei observa că atitudinea ta va fi mult apreciată de ceilalți și vei avea la final mai multe rezultate care să te mulțumească, te asigură astrele.

 


Scorpion

Astăzi vei munci cu multă conștiinciozitate, cu determinare să finisezi totul, să lași lucrurile cum trebuie. Ai grijă la ce preiei azi de la ceilalți, mai ales la capitolul emoții, griji. Unele drame nu sunt ale tale, de aceea nu le prelua, nu te implica mai mult decât este cazul.

 


Săgetator

Ar fi bine să stabilești mai bine limitele, mai ales atunci când este vorba despre timpul alocat serviciului și cel ce ține de relaxare. Sunt favorizate discuțiile cu partenerul, cu copiii, poți rezolva unele chestiuni ce țin de cămin, spun astrele. Fii mai echilibrat la cumpărături!

 


Capricorn

Fii mai atent la cei care încearcă să îți trimită un semnal de alarmă, fie legat de o decizie pe care o iei, fie de o relație în care ești implicat. Nu îți plac bârfele, dar unele ar putea avea un sâmbure de adevăr și poate ar fi bine să analizezi informațiile care vin spre tine?

 


rsător

Te înțelegi bine cu ceilalți, dar ai și o minte ascuțită, un nivel spectaculos de înțelegere, de parcă vezi dincolo de orizont, de parcă poți să prevezi anumite lucruri, ești mai înțelept, mai cumpătat. Vei ajuta, iar aportul tău va fi foarte important pentru cineva din anturajul tău.

 


Pești

Este nevoie să cobori cu picioarele pe pământ, să te conectezi cu realitatea, să fii mai atent la detalii, la ceea ce se întâmplă în jurul tău. S-ar putea ca cineva apropiat ție să aibă nevoie de ajutor, să fie nevoie să te implici. Ascultă, umrărește, observă, trăiește în prezent, te îndeamnă astrele.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here