Horoscopul zilei: 10 octombrie 2022

 

Berbec

Este un moment bun pentru a-ți deschide sufletul, pentru a fi sincer, pentru a te bucura de ajutorul cuiva de încredere, pentru a te elibera de o sarcină, de o grijă, pentru a clarifica ceva încâlcit de mult prea mult timp. Cine este această persoană care îți va oferi enegia de care ai nevoie?

 


 

Taur

Nu evita discuțiile profesionale, pentru că pot să apară noi oportunități, noi colaborări, poți dezvolta noi idei sau îți poți îmbunătăți rutina actuală. Tratează lucrurile  cu seriozitate, grijă la comunicare. Ai încredere în intuiția ta, te îndeamnă astrele.

 


Gemeni

E nevoie să discuți deschis despre probleme, să nu le mai ascunzi sub preș, să nu te mai jenezi de acestea. S-ar putea ca deschiderea ta să fie apreciată, să primești soluții bune și să găsești mai multă încredere într-un parteneriat pe termen lung. Este favorizat și studiul, susțin astrele.

 


 Rac

Ai nevoie de timp, pentru a ști dacă dorești să închei un capitol și să te avânți spre altul, de aceea vei încerca azi să te abții de la a lua decizii, de a face alegeri, de a da verdicte sau a face concluzii. Mai ai nevoie de confirmări, de detalii, de informații în plus, dar și de timp de gândire.

 


Leu

Lucrurile sunt interesante în ceea ce privește zona profesională. Ai unele idei și cineva cu putere de decizie îți oferă încredere sau posibilitatea de a le pune în aplicare. Te simți bine în propria piele, ai încredere în forțele proprii, în viziunea ta diferită cu care vii în această perioadă.

 


Fecioară

Ai răbdare, dai dovadă de empatie și înțelegere, indiferent că este vorba despre interacțiunile cu colegii, colaboratorii, partenerii de proiect sau cei din familie, prietenii. Vin vești din sfera muncii, afacerilor, care atrag și sectorul finanțelor. Iei decizii bune legate de bani.

 


Balanță

Te gândești la viitor, la dezvoltare, la evoluție, de aceea ești atent la tot ce se întâmplă în jurul tău. Ești corect, pragmatic, te bazezi pe fapte. Poți cunoaște pe cineva cu care poți începe o relație, nu neapărat amoroasă, dar una de prietenie, bazată pe încredere, având viziuni similare.

 


Scorpion

Știi să creezi momente frumoase, să surprinzi oamenii, să oferi căldură, vorbe bune cui are nevoie, ești generos cu cei cu care interacționezi. Ai nevoie și tu de atenție specială, de aceea vei fi mai ușor de influențat sau de cucerit, dacă cineva îți va oferi cuvintele cu care rezonezi.

 


Săgetator

Evită discuțiile în contradictoriu, conflictele, oricât de mici ar părea. E nevoie să te stăpânești azi mai ales la capitolul impulsivitate, gestionează-ți emoțiile cu grijă, altfel riști să destrami ceea ce ai construit până acum, mai ales în sfera relațiilor.

 


Capricorn

Nu lua decizii pripite pentru că s-ar putea ca în scurt timp să le regreți. Este un cadru astral frumos pentru a petrece timpul în compania unor persoane speciale din viața ta, cu mai multă experiență, poate mai în vârstă. Și sfera sentimentală este foarte bine aspectată.

 


rsător

Cuvintele cheie pentru această zi: succes, certitudine, fapte, loialitate. Ziua poate începe cu vești bune în special în sfera muncii, parteneriatelor, sectorul intelectului. Poți primi unel propuneri, unele oferte. Poți colabora cu cineva cu care ați mai avut tangențe în trecut.

 


Pești

Lucrurile pe care le-ai tot amânat se cer acum rezolvate și e nevoie să te concentrezi, să sufleci mânecile și să acționezi. S-ar putea să pui punctul pe ”i” în anumite discuții, întâlniri, ședințe. Este un moment bun și pentru studiu, pentru acumularea noilor cunoștințe.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here