Horoscopul zilei: 10 august 2022

 

Berbec

Cauți adevărul, nu te mai lași purtat de emotți sau influențat de ceea ce spun și cred ceilalți. În plus, astăzi esti mai razboinic, mai pragmatic, mai realist. Cu toate acestea, astrele te îndeamnă să nu insiști să schimbi lucrurile care chiar nu au cum sa fie schimbate, ci să le accepți.

 


 

Taur

Sfatul astrelor pentru azi: nu-ți risipi energia pe lucrurile care intuitiv simți că nu merită și nu te lasa influențat de persoanele care, orice-ar fi, nu văd partea plină a paharului. Fii atent la detalii, mai ales dacă va fi vorba despre lucrul cu hârtiile, dar și la mesajele pe care le vei primi azi. Filtrează-te cu înțelepciune!

 


Gemeni

Este un moment deosebit de bun pentru a cerceta, pentru a studia, pentru a lectura, dar și pentru a te preocupa de pasiuni, de hobby-uri. Este un cadru astral excelent pentru a te pune pe tine pe primul loc, pentru a-ți asculta nevoile, pentru a investi în tine.

 


 Rac

S-ar putea ca azi să fie nevoie să finisezi unele sarcini, să închei o etapă și să privești spre un alt capitol. Nu te grăbi, oferă-ți timp, este important să fii mulțumit în totalitate cu ceea ce decizi. Pot avea loc și unele răsturnări de situații, de acee ai grijă ce reacții ai în fața acestor evenimente.

 


Leu

Astăzi este despre cămin, despre echilibrul tău interior, despre cei dragi ție. Sunt posibile mai multe discuții în familie, menite să clarifice, să pună punctul pe i, să aducă o anumită lumină, dar și o eliberare. Poți planifica unele vizite, călătorii, întâlniri cu prietenii sau rudele.

 


Fecioară

Îți dorești să crești, să te dezvolți și chiar cauți soluții în acest sens. Sunt posibile  azi sedințe, reuniuni, întâlniri. Sfatul astrelor este să ai mai multă încredere în tine, dar nici să nu aștepti prea mult ajutor din partea celorlalți sau să tot amani până apare cine știe ce oportunitate.

 


Balanță

Astăzi ai un simț al dreptății destul de pronunțat. Vrei corectitudine, onestitate, îți ceri drepturile, insiști să fie respectate înțelegerile, ești ferm și determinat să rezolvi tot ce ți-ai propus pentru această zi. Este un cadru astral deosebit de bun și pentru aspectele ce țin de echipă, de grup, de binele comun.

 


Scorpion

Astăzi vei reuși să-i surprinzi pe toți. Gândești altfel, diferit, noncoformist, nu te agăți de tradiții, de obiceiuri, si nici prea mult de reguli, norme sau tendințe. Îți dorești altceva, în alt mod, după alte metode, iar partea minunată este că vei reuși să tragi unele sfori astfel încât lucrurile să fie după cum îți dorești.

 


Săgetator

Astăzi este despre imaginea de ansamblu și mai puțin despre interesele personale. Este un moment bun să te focusezi pe relații, pe colaborări, pe interacțiuni. Astăzi este despre grup, de munca în echipă și este esențial să ajuți la ideea ca toți că colaboreze cât mai bine unii cu ceilalți.

 


Capricorn

Semnul tau zodiacal se afla in sfera afacerilor externe. Vin spre tine oportunități de creștere, de expansiune, de dezvoltare, de aceea fii atent la semne, la indicii, mesaje și ocaziile care apar în cale. Fii azi omul cu inițiativa, fii cel care face primul pas, care gaseste soluțiile.

 


rsător

Astăzi ești omul care echilibrează lucrurile, care dă tonul, aduce buna dispoziție, indiferent că este vorba desprre familie, carieră, viață socială. În relația de cuplu ai nevoie de mai multa atenție, afectiune, iar sfatul astrelor este să fii cel care vine cu inițiativa, surărinde-ți partenerul cu momente de apropiere.

 


Pești

Ai parte de o zi plină, dar cu multe realizări. Vii cu propuneri, idei și obiective noi, cu noi vârfuri îndrăznețe de atins. Este un cadru astral bun pentru a vizita, pentru a călători, dar și pentru cunoaștere, studiu, pentru lărgirea orizonturilor cu noi cunoștințe și experiențe.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here