Horoscopul săptămânii: 6-12 februarie 2023

 

Berbec

S-ar putea să vină mai multe informații și vești spre tine în această perioadă și să fie nevoie să le sortezi cu atenție, să le analizezi ce e potrivit, ce nu îți aduce niciun avantaj. Vei avea grijă de anumite aspecte ce țin de viața socială, vei accepta unele ieșiri, participarea la unele evenimente. Pot apărea unele situații care vor declanșa anumite stări mai vulcanice în tine și e necesar să te stăpânești, să gestionezi mai atent emoțiile, te sfătuiesc astrele.

 


 

Taur

Simți că trebuie să te exprimi, să spui ce gîndești, ce ai pe suflet, iar această săptămână va fi una potrivită pentru acest lucru. Ești interesat de o repoziționare socială, de imaginea ta publică, de anumite conexiuni cu persoane cheie, influente, care te pot ajuta să îți atingi obiectivele. Poți stabili prioritățile, calculezi cu mai multă atenție sarcinile pe care le ai de făcut, promisiunile către ceilalți. Poți avea parte de unele îmbunătățiri în sfera financiară.

 


Gemeni

În această perioadă vei simți că muncești mai mult, că ești mai constructiv, mai eficient, dar și mai creativ în anumite sarcini. Ești dornic să îmbunătățești lucrurile, este un context bun de dezvoltare pe plan profesional, poți susține examene, evaluări, poți meerege la unele interviuri, poți ține discursuri memorabile. Te gîndești mai mult la obiceiuri noi ce țin de stilul tău de viață, ești mai atent la sănătatea ta și a celor dragi.

 


 Rac

Este bine să te ții de rutină, mai ales dacă în această perioadă ideea de face schimbări îți aduce dureri de cap, frici și fuga de disconfort. Este în regulă așa, dacă simți că este ceea ce îți dorești deocamdată. Cauți tradiționalul, familiarul, dar și simplitatea și claritatea în toate. Cauți pacea, liniștea. S-ar putea să fii mai nostalgic, să te gîndești mai mult la unele evenimente din trecut.

 


Leu

Se anunță o perioadă interesantă în sfera vieții sociale. Se pot restabili unele legături, poți reîmprospăta unele relații, poți cunoaște persoane noi. Se clarifică unele lucruri, știi să împarți sarcinile, să delegi unele resonsabilități, să pui niște limite. Vin unele răspunsuri așteptate de care ai nevoie pentru a face următorii pași în atingerea unor obiective mai vechi.


 

Fecioară

În această perioadă îți poți schimba perspectiva asupra vieții, asupra unor valori personale. În plan personal există anumite tensiuni pe care cauți să le stingi cît mai maleabil. Poți organiza unele deplasări, vizite, excursii, călătorii. Este o perioadă bună pentru a te bucura mai mult de momente frumoase alături de cei dragi. Ești mai interesat de activitățile dinamice, de grup.

 


Balanță

Ești mai deschis, împărtășești mai ușor cu ceilalți atît din informațiile pe care le ai, cât și din experiențele trăite. Ești mai intuitiv în alegeri, în acțiuni, mai creativ, oferi mai multă empatie, compasiune în interacțiunile cu ceilalți. Ai nevoie de mai mult timp pentru tot ce ține de sfera spiritualității, ai nevoie să descifrezi ceva, să înțelegi, să simți, să te regăsești, să te vindeci.

 


Scorpion

În această perioadă vei avea mai multe gânduri legate de o creștere financiară. Sunt posibile unele negocieri, unele chiar mai ferme, mai dure. Ai argumente la toate alegerile făcute, ești determinat și pragmatic. Energia o vei canaliza cel mai mult pe sfera carierei, pe afaceri, finanțe, bunuri materiale, pe creștere, evoluție. Apare un context prielnic pentru a cunoaște persoane interesante, cu care să legi prietenii.

 


Săgetator

În această perioadă este posibil să fie nevoie să te implici în mai multe sarcini sau proiecte în același timp, să fie lucrurile mai aglomerate decât ai crezut sau ai planificat inițial. Socializezi, participi la anumite evenimente, ai o anumită sete de cunoaștere. Ești mai dinamic, sunt posibile mai multe deplasări, rezolvi lucrurile mai repede, într-un alt stil. Ai mai multe de pus la punct, de așezat. Poți beneficia de anumite oportunități.

 


Capricorn

La locul de muncă în această săptămână vei fi persoana care le va ști pe toate și îi va ajuta pe toți. Reușești să privești dintr-o altă perspectivă față de ceilalți, de aceea vei fi căutat, apreciat în acest sens. În plan personal s-ar putea să fii implicat în activități care te vor ajuta să te regăsești, să te vindeci. Pentru a căpăta mai multă forță, încredere, liniște e nevoie să retrăieși unele evenimente, să le ”revezi” cu adevărat, ca să găsești răspunsurile căutate și mai apoi să te distanțezi cu asumare, cu calm.

 


rsător

În această săptămână s-ar putea să descoperi că pentru a ajunge la obiectivele propuse e nevoie să mai acumulezi unele informații, cunoștințe, să mai găsești unele idei și strategii, să mai studiezi și analizezi lucrurile. Este un cadru excelent pentru dezvoltare personală și pentru studiu, de aceea ar fi minunat să te folosești de acest context, de eventualele oportunități care pot să apară în cale. Găsește-ți timp pentru a aduna mai multe resurse, focusează-te pe calitate. În plan personal ar fi bine să fii mai atent la nevoile emoționale.

 


Pești

În această săptămână vei observa că mintea îți este cam agitată, te frământă tot felul de gânduri, ai diverse idei și vrei să găsești niște răspunsuri, să faci ordine, să refaci echilibrul. Simți nevoia să spui tot felul de lucruri, ca să te eliberezi, dar ai grijă la tonul vocii, la atitudinea afișată, la eventualele reproșuri sau nemulțumiri care pot fi exprimate. O modalitate bună este să te implici în activități fizice care te pot ajuta să te mai eliberezi de stresul acumulat.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here