Horoscopul săptămânii: 5-11 mai 2023

 

Berbec

În această săptămână lasă lucrurile să decurgă de la sine, lasă Universul să te ghideze. Nu protesta, nu te împotrivi, nu căuta să lași ambiția și ego-ul să-ți dicteze credințele, acțiunile. Fii mai blând, mai maleabil, mai încrezător în mersul lucrurilor. Toate au un scop și e nevoie să ai o atitudine mai deschisă în acest sens. Este o perioadă în care ar fi bine să te concentrezi pe interiorul tău, pe relațiile cu adevărat importante din viața ta și mai puțin pe ambițiile profesionale.

 


 

Taur

Cum poți să fii varianta ta cea mai bună din toate punctele de vedere? Ca să înaintezi cu toate acele obiective și idei pe care le ai ar fi bine să te focusezi la cum poți să ai mai multă energie, mai multă vitalitate sau ce alte resurse ai avea nevoie. Fii mai atent la dieta pe care o ai, centrează-te mai mult pe starea de sănătate a corpului tău, asigură-te că are nutrienții de care are nevoie. Poți lua în calcul și anumite analize de rutină, o programare la medic.

 


Gemeni

Este o săptămână în care vei primi vești bune de la cei din familia extinsă, fiind bine aspectată legătura cu străinătatea. Ai momente și de nostalgie, readuci pasaje din trecut, depeni amintiri, retrăiești unele situații. Sunt avantajate lucrurile ce țin de cămin, de achiziția unor obiecte menite să-ți îmbunătățească viață, s-ți aducă mai mult confort. Dispui de resurse bune de energie pe care ar fi bine să le folosești într-un parteneriat ce ține mai mult de sfera profesională.

 


 Rac

Este o perioadă bună pentru a-ți găsi drumul, calea, pentru a ști în ce direcție este destinația dorită. Sunt posibile unele reîntâlniri, persoane din trecutul tău pot să reapară în calea ta și este nevoie să vezi care sunt motivele acestora, ce interese au. Ar fi bine să fii mai atent la nevoile celor din familie, să găsești timp pentru a-i asculta, a-i ajuta cu ceva.

 


Leu

În această perioadă pregătește-te pentru mai multe provocări. Vei primi îndrumare, vei găsi răspunsuri, soluții, dar e nevoie să fii deschis ca acestea să vină spre tine, să nu spui din start că tu știi mai bine. Primează puterea grupului, echipa sau comunitatea din care faci parte este importantă pentru tine. Există oameni în jurul tău dispuși să te ajute, dar e nevoie și să-i privești în jur, să-i identifici.

 


Fecioară

Este o perioadă bună pentru ascensiunea ta socială, pentru dobândit experiență. Ești avantajat în ceea ce privește sfera studiilor, examenelor, evaluărilor. Faci impresie bună dacă ai prelegeri de ținut, dacă trebuie să te prezinți în fața unei comisii, unor autorități. Lucrurile vor începe să se așeze bine și plan personal, susțin astrele.

 


Balanță

În această săptămână vei pune ordine în gândurile tale, cu cei vrei de la tine, ce așteptări ai de la ceilalți, care este disponibilitatea ta de a te implica în acțiuni sau de a-ți asuma proiecte noi. Vei lua lucrurile în serios, dar pe lângă munca pe care o vei depune,ar fi necesar să îți acorzi și suficiente momente de respiro, pauze, timp pentru tine, pentru a-ți odihni mintea și trupul.

 


Scorpion

Este o săptămână mai plină, cu multe de făcut, de rezolvat, dar vei reuși să le bifezi cu bine, să-ți demonstrezi ție, să le arăți și celorlalți ce capacități ai. Primești aprobări, vin răspunsuri la întrebări sau solicitări mai vechi. Devii extrem de sociabil, te pui la curent cu lucruri noi, întîlnești oameni, ești deschis, accepți întâlniri, participi la evenimente. Apar persoane influente care te pot ajuta într-un domeniu de interes pentru tine. Ai nevoie de experiența lor, de expertiza lor.

 


Săgetator

În această săptămână ar fi bine să te reorganizezi, să te concentrezi mai bine pe prioritizarea activităților, sarcinilor. Fii mai atent la ceea ce a fost trecut în agendă. Este timpul să-ți revizuiești unele obiective, ba poate chiar unele planuri. Este o perioasă favorabilă și pentru tot ce ține de recunoaștere socială, apreciere. Primești vești bune, vin mesaje de care ar fi bine să ții cont.

 


Capricorn

Per total, ai parte de o săptămână interesantă, bună, dar este esențial să fii atent la felul în care jonglezi printre sarcini, la felul în care menții raportul dintre muncă și relaxare, odihnă, altfel pregătește-te să-i auzi pe cei dragi cu unele nemulțumiri. Poți obține unele beneficii de pe urma unor talente pe care le ai, de aceea nu-ți neglija abilitățile, folosește-te de acestea, te îndeamnă astrele. Atenționarea astrelor este să fii atent la exagerări, mai ales în sfera alimentară.

 


rsător

În această perioadă vei accepta să faci unele sacrificii, vei face unele compromisuri, dar acestea vor fi de bun augur, căci toate eforturile depuse acum se vor întoarce la un moment dat, susțin astrele. Este un cadru astral bun pentru tot ce ține de creativitate, de abilități artistice, de partea estetică. Ești mai preocupat și de felul în care arăți, de vestimentația cu care te prezinți în fața celorlalți. De asemenea, lucruri frumoase se anunță și în sfera amoroasă.

 


Pești

Munca și eforturile depuse în ultima perioadă, entuziasmul de care ai dat dovadă, dedicarea cu care te-ai implicat în diverse sarcini și proiecte se pare că încep să arate rezultatele, să dea roade. Pot să se deschidă noi uși, să apară unele ocazii frumoase, pe care ar fi bine să nu le ratezi, pentru că îți pot aduce abundență, ceva ce îți dorești de mult timp. Lucrurile se așează mai bine în sfera afacerilor, finanțelor, poți obține unele beneficii.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here