Horoscopul săptămânii: 27 septembrie-3 octombrie 2021

 

Berbec

Se anuntă o săptămână fluctuantă din multe puncte de vedere, fie că va fi vorba despre emoții, despre dispoziție, despre alegerile făcute, până ți despre partea financiară. Vei avea momente în care vei fi plin de energie și încrezător în forțele proprii, precum și momente în care vei avea dubii asupra deciziilor și abilităților tale. De aceea, cele mai bune recomandări pentru această perioadă este să nu iei lucrurile mult prea ăn serios, să amâni pe cît posibil luarea unor decizii și să ai pe cineva de încredere în preajma ta, care să-ți ofere suportul atunci când vei simți că nu știi în ce direcție să te îndrepți.

 


 

Taur

Fii cu ochii pe oportunități, pentru că în această perioadă pot apărea unele conjuncturi extrem de favorabile pentru tine. Sunt avantajate noile proiecte, începerea unei noi etape, colaborările, parteneriatele. Lucrezi bine în echipă și vei avea tendința să joci rolul de lider sau să controlezi cât poți de mult totul în jurul tău. Este o săptămână bună pentru a-ți arăta talentele, abilitățile, pentru a te bucura de noi succese, de rezultate frumoase, pentru a-ți îmbunătăți imaginea publică, susțin astrele.

 


Gemeni

Te pregătești pentru încheierea unei sarcini, a unei misiuni, a unui capitol. Simți că este timpul să te desprinzi de ceva, fie că este vorba despre ceva în plan profesional, fie ceva legat de o anumită relație, un obicei.  Ești hotărât că această finalitate este necesară și cp lucruri frumoase urmează mai departe, de aceea vei avea tendința de a încheia brusc, ba chiar brutal, decisiv. În partea a doua a săptămânii ar fi bine să fii mai atent în jurul tău pentru că Universul îți trimite unele semne, indicii, unele răspunsuri de care ar fi bine să ții cont, spun astrele. În plan amoros lucrurile par acum mai așezat, mai clarificate.

 

 


 Rac

Per total, ai parte de o săptămână bună. Pe de o parte, ești mai preocupat de treburile sau problemele legate de sectorul căminului, de familie. Te interesează unele chestiuni ce țin de imobiliare, terenuri, moșteniri. Cauți să clarifici, să împarți, să rezolvi, să stabilești unele lucruri, iar acest lucru nu va fi privit cu ochi aprobatori chiar de toată lumea, te atenționează astrele. Este esențial să menții liniștea, pacea, un echilibru, să dai dovadă de diplomație, astfel încât toată lumea să fie împăcată, te sfătuiesc astrele.

 


Leu

Te așteaptă o săptămînă cam plină, de aceea ar fi bine chiar de la început să te organizezi, te îndeamnă astrele și să nu uiți să echulibrezi mereu lucrurile: după multă alergătură și muncă, asigură-te că ai parte de odihnă, de momente de respiro, de timp calitativ petrecut cu copiii, cu familia, cu partenerul de viață, dacă nu-ți dorești ca la final de săptămână pe lângă rezultate profesionale frumoase să ai și multiple frustrări personale.

 


Fecioara

Vei primi sfaturi, sugestii, vor veni informații, unele veridice, unele sub formă de zvonuri, de aceea este esențial să fii atent la informațiile și detaliile pe care le vei lăsa să se imprime în minte, dar și în suflet, te sfătuiesc astrele. S-ar putea să descoperi că nu toata lumea este binevoitoare, dar și că nu toți sunt rău intenționați. Vei avea parte și de descoperiri frumoase, vei reuși să reiei unele legături, să te conectezi cu persoane cu care vei simți că rezonezi. Atenție însă la capitolul finanțe, pentru că ai tendința să fii cam cheltuitor.

 


Balanta

O săptămînă bună pentru socializare, atât în plan profesional, cât și personal. Sunt favorizate grupurile, munca în echipă, acțiunile pentru binele comunității, actele de caritate. Elti mai spiritual, mai înțelept, dai dovadă de mai multă empatie, precum și maturitate. Oamenii se simt bine în prezența ta, au unele lucruri de învățat. Elti mai creativ, mai inventiv, te vei interesa mai mult de legăturile profunde din viața ta, precum și de activitățile creative.

 


Scorpion

S-ar putea să te trezești cum o săptămînă începută aparent pe o notă calmă și liniștită, să se transforme într-o perioadă extrem de aventuroasă. Nu mai poți spune nimic de rutină sau agendă, pentru că lucrurile tind să se schimbe pe ultima sută de metri și apar lucruri pe neașteptate. Iar dinamica aceasta nu-ți displace deloc! Te simți plin de inspirație, ai fler, găsești soluții, ai energie și vezi cum, într-un final tot acel haos creat se aaranjează, se liniștește într-un mod miraculos. Poate să apară o oprtunitate interesantă și în plan profesional, fie că va fi vorba despre un noi proiect, o nouă ofertă de muncă, o nouă colaborare, o sarcină interesantă sau un coleg cu care vei lega o prietenie neașteptată.

 


Sagetator

Urmărește-ți cu mai multă atenție emoțiile și gîndurile din această perioadă, caută să le descifrezi, să te autoevaluezi. Nu privi spre orizont până nu-ți clarifici temerile și neliniștile interioare, te sfătuiesc astrele. Acordă mai multă atenție relației de cuplu, chesitunilor legate de cămin, de familie. Implică-te în acele activități sau discuții cu oameni care te lasă să te exprimi liber, să fii autentic. Bucura-te mai mult în această sătpămînă de conexiunile cu oamenii.

 


Capricorn

În prima parte a săptămânii nimic nu te va scoate din setarea pe care o ai: concentrare-muncă. În timp ce în partea a doua a săptămânii vei fi mai dornic de socializare, vei fi mai jucăuș, mai romantic, mai dornic de aventură. Este un cadru astral bun pentru dezvoltare personală, pentru studiu, dar și pentru îmbunătățirea imaginii publice. Sună-ți prietenii, acceptă invitațiile, participă la evenimente sociale, pentru că este o perioadă deosebit de prielnică pentru tot ce ține de comunicare, de shcimb de experiențe.

 


Varsator

În această săptămână ar fi bine să te concentrezi mai mult asupra vieții tale amoroase, pentru că altfel riști să-ți superi partenerul de viață pe care l-ai cam neglijat sau față de care ai o promisiune, o datorie neonorate. De asemenea, fii mai atent la sectorul financiar, pentru că pot apărea unele cheltuieli neașteptate și este nevoie de o mai precaută gestionare a bugetului personal. O recomandare ar mai fi să încerci să nu readuci în discuție subiecte din trecut, pentru că acestea îți vor crea unele situații de care nu ai deloc nevoie în prezent.

 


Pesti

Nu te mai ascunde! Acesta este îndemnul astrelor pentru această perioadă. Este un cadru astral bun pentru a ieși în evidență, pentru a te afirma, a spune, a te lupta pentru ideea ta, cauza ta, dorința ta. Nu aștepta ca ceilalți să te observe, mai bine te-ai promova tu, într-un mod cît mai creativ. Dacă ești invitat la unele evenimente sociale, ar fi bine să participi. Dacă ți se cere părerea, ar fi bine să-ți expui punctul de vedere. Sunt bine aspectate întîlnirile, ședințele, activitățile de grup, susțin astrele.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here