Horoscopul săptămânii: 27 decembrie 2021-2 ianuarie 2022

 

Berbec

Pregătește-te pentru o schimbare majoră, de direcție, de dinamică. Vei avea parte de o saptamana minunata, in care vei reusi sa faci progrese reale in ceea ce priveste atingerea unui obiectiv atît de dorit. Așteapta-te la lucruri imprevizibile, in special in ceea ce priveste viziunea, mentalitatea. Sunt bine aspectate legăturile cu cei din familia extinsă. Nu uita de hobby-uri și pasiuni, fii creativ si urmeaza-ti intuitia, te incurajeaza astrele.

 


 

Taur

Fii atent la semnele si indiciile pe care ti le trimite Universul, te indeamna astrele. Este săptămâna înțelepciunii, spiritualității, în care vei aprecia mai mult ca oricând experiențele la care vei lua parte, conexiunile cu ceilalți. Este o perioada buna pentru a elimina toate acele lucruri care te opresc din a te dezvolta, din a creste. Este un cadru astral deosebit de bun pentru a te regăsi, pentru a te reconecta la propriul sine, pentru a fi mai atent la propriul corp, la propriile nevoi.

 


Gemeni

Apar câteva oportunități grație cărora îți poți îmbunătăți imaginea ăe care o ai în fața celorlalți. S-ar putea să ți se realizeze unele dorințe, să capeți mai mult curaj, s-ți desfaci aripile cu mai multă încredere și să acționezi Pe langa multa munca asteapta-te si la multa distractie, spun astrele, la întîlniri cu prieteni, cu persoane speciale. Sunt favorizate drumurile, deplasările, dar fii mai precaut la capitolul finanțe.

 


 Rac

Încerci sa te concentrezi pe felul in care te vad ceilalti. Este o perioadă bună pentru autodepășire, autocontrol, autodezvoltare. Bazează-te pe tine, pe propriile forțe, te îndeamnă astrele. Ai planuri frumoase și nu vei lăsa pe nimeni să le schimbe. Este o saptamana destul de activa, in special in sfera relatiilor si parteneriatelor. Poți primi unele vești interesante din străinătate.

 


Leu

Te vei focusa, pe de o parte, pe siguranța financiară, pe ambiții profesionale, dar pe de altă parte, vei căuta să echilibrezi lucrurile între sarcinile de serviciu și cele legate de cămin, de familie. Este o perioadă bună pentru a ierta, a vindeca, pentru a avea parte de discuții sincere, profunde. Asteapta-te la cateva schimbari si in sfera relatiei romantice. Un alt sfat pentru aceasta perioada: ai grija de sanatatea ta, dar si de a celor dragi tie.

 


Fecioară

Ai parte de o saptamana minunată, plină de empatie, spiritualitate, generozitate, înțelepciune. Esti plin de energie si iti doresti sa imparti iubire in jurul tau. Este un cadru astral favorabil pentru sfera sociala, de aceea asteapta-te la diverse intalniri si vizite, precum și drumuri. Este un moment bun pentru a te reconecta, pentru a reimprospata anumite relatii.

 


Balanță

Esti binedispus, plin de energie, pozitiv și vei dori sa-ti imbunatatesti viata socială în această perioadă. Cauți să petreci timp calitativ cu familia sau sa te vezi mai des cu prietenii. De asemenea, vei face noi descoperiri in ceea ce te priveste, poate vei dezvolta noi abilități sau îți vei schimba unele viziuni și idei, vei dori să explorezi, să încerci noi metode, noi căi, noi destinații. Este un cadru astral favorabil și pentru viața de cuplu, pentru tandrețe, intimitate, apropiere, romantism.

 


Scorpion

În ultimele săptămâni ai depus mult efort, ai oferit mult timp unor proiecte, unor responsabilități, iar în această săptămână vei căuta să culegi unele roade, pe de o parte, iar pe de altă parte, vei dori să faci o pauză, să te detașezi, să îți oferi timp ție, nevoilor tale, să fii alături de cei dragi. Este o perioadă bună pentru a te implica în activități distractive, pentru a călători, pentru a participa la unele evenimente sociale.

 


Săgetator

Te pregătești să închei o etapă, să finalizezi un capitol și acest lucru îți aduce o liniște sufletească. Ești pregătit pentru noi experiențe, noi emoții. Este un cadru astral bun pentru a seta noi obiective, pentru a te focusa pe noi obiceiuri, eventual pentru a accepta o nouă rutină. Este o perioadă extrem de bună pentru a petrece mai mult timp cu copiii, cu părinții, frații, pentru a avea momente autentice de înțelegere cu acele persoane pe care le consideri speciale în viața ta.

 


Capricorn

În sfârșit poți spune că ai timp să te odihnești, să respiri, să faci și alte lucruri decât muncă, să ai altă rutină decât cea din ultimele săptămâni. Este o perioadă bună pentru pasiuni, hobby-uri, pentru a crea, a-ți folosi imaginația, pentru a te conecta cu anumite persoane. Ești mai deschis în fața unor noi încercări, mai prietenos cu ceilalți, mai vesel, mai pus pe șotii, dar chiar și așa, nu vei lua decizii fără a analiza cu minuțiozitate sau fără a calcula bugetul.

 


rsător

Se schimbă ceva din gândirea ta, din ideile pe care le-ai avut până acum. Dai dovadă de mai multă maturitate, de o anumită claritate. Te concentrezi mai mult pe treburile ce țin de cămin, pe nevoile ce țin de cei dragi. Emani mai multă pozitivitate, ai o atitudine mai deschisă. Vor fi favorizate experientele profunde, emotionale, spirituale.

 


Pești

Este o saptamana plina, dinamica si frumoasa, cu multe vizite și drumuri de făcut și ar fi bine să te bucuri de toate energiile cu care te vei întâlni. Dacă te gândești să încerci ceva nou, să te apuci de o nouă etapă, atunci recomandarea astrelor este să te folosești de abilitatile si talentele cu care ai fost inzestrat. Este posibil să se deschidă usa catre o oportunitate pe care nu ar trebui sa o neglijezi, susțin astrele.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here