Horoscopul săptămânii: 25 septembrie-1 octombrie 2023

 

Berbec

În această perioadă muncești la un proiect care se desfășoare de ceva timp, care vezi cum crește, cum prinde aripi. Poți să întâmpini și unele piedici, să apară unele condiții, unele restricții, dar vei ști să le gestionezi cu mai multă stăpânire de sine și maturitate. În plan personal ar fi bine să te concentrezi mai mult asupra unor relații din familie, pentru că cineva are nevoie de tine, de sfaturile tale.

 


 

Taur

Ești tonic, ești entuziasmat în legătură cu un obiectiv, cu un traseu stabilit de curând și e nevoie să-ți păstrezi motivația la cote cât mai înalte. Pregătește-te pentru muncă, pentru ceva agitație, alergături, negocieri. Efort, presiune, dar și merite din plin, rezultate pe măsură, spun astrele. În plan personal nu neglija semnele pe care ți le arată corpul. Ai în preajmă pe cineva care încearcă să-ți atragă atenția cu ceva. Despre cine este vorba?

 


Gemeni

Simți că te îndrepți spre ceva promițător. Vezi capătul de linie, chiar dacă pare îndepărtat. Prinzi încredere în propriile forțe, dar nu ar trebui să te lauzi, să exagerezi în acest sens, te atenționează astrele. Evită conflictele, păstrează-ți o atitudine cît mai relaxata, cît mai pozitivă, te îndeamnă astrele. Ar fi bine să găsești mai mult timp pentru viața ta amoroasă, precum și pentru acele mici gesturi care te apropie de partenerul romantic. par schimbări benefice în dinamica relației, se trece într-o altă etapă, luați unele decizii, faceți planuri pe termen lung.

 


 Rac

S-ar putea ca brusc să iasă la iveală unele doleanțe mai vechi, să reiei unele idei din trecut, să cauți să dezvolți un proiect, dar dintr-o altă perspectivă. Este un cadru astral bun pentru a te implica în activități care te ajută să-ți folosești talentele, abilitățile, care te ajută să fii creativ, să te lași purtat de imaginație. Dacă nu ești mulțumit de direcția în care se îndreaptă cariera, atunci ar fi bine să începi un demers în acest sens, să cauți noi ocazii, noi oferte.

 


Leu

În această perioadă s-ar putea să te lovească o nevoie acută de a face ordine în toate, de la propria locuință, până la rutină, la dietă, persoanele care te înconjoară, ideile și gândurile care te macină. Sunt bine aspectate și tranzacțiile, semnarea unor contracte, lucrul cu hârtiile, precum și munca în echipă. Se poate schimba ceva în plan profesional, te poți afirma.

 


Fecioară

Te așteaptă o săptămână bună, încununată cu multe succese, dacă vei ști să te organizezi de la bun început. Este un moment bun să acționezi, dar să încerci să nu-ți expui ideile și planurile chiar tuturor celor cu care interacționezi, să fii mai selectiv cui îi împărtășești și ce anume. Poate apărea un moment bun și pentru acte de caritate, pentru a-ți arăta și latura generoasă, pentru a da dovadă de empatie. Acordă-ți mai mult timp pentru regăsirea echilibrului, ascultă-ți corpul, te sfătuiesc astrele.

 


Balanță

Este o perioadă deosebită pentru a învăța lucruri noi, dar și pentru a fi creativ, pentru a te lăsa purtat de imaginație, pentru a-ți folosi abilitățile, talentele. Acum ai timp, ai chef, ai fler, ai resurse, de aceea ține-te de treabă, te îndeamnă astrele. Dai dovadă de mai multă chibzuință a gândurilor, de o înțelepciune în comunicare, de mai multă empație atunci când interacționezi cu ceilalți. Este bine aspectată comunicarea prin intermediul tehnologiei sau reiei unele legături cu cei aflați la mare depărtare.

 


Scorpion

Per total, este o perioadă cu de toate, și cu surprize plăcute și cu răsturnări neașteptate, cu schimbări de planuri. În plan profesional vei avea nevoie că ești într-o cursă cu obstacole. Nu te agita, se vor așeza lucrurile. Primești ajutorul de care ai nevoie, îți oferă cineva soluțiile, te ajută. Ai nevoie de mai multă odihnă, izolare, retragere, în special la finalul săptămânii și ar fi bine să-ți oferi aceste lucruri.

 


Săgetator

În această săptămână te simți în centrul atenției. Începi sau reîncepi ceva, refaci un plan, un traseu, încerci mai multe variante. Ai o perioadă bună pentru interacțiuni, cu comunicare din plin, întâlniri, ședințe, deplasări scurte, întrevederi. Ai nevoie de acest schimb de date, de impresii, de informații, susțin astrele. S-ar putea să muncești mai mult decât te așteptai în această perioadă, dar rezolvi destul de multe.

 


Capricorn

Primești surprize, fie sub forma unor activități în plus, fie sub forma unor interacțiuni neașteptate. Pot apărea ocazii neașteptate legate de o colaborare, ți se propune ceva, s-ar putea să îți surâdă ideea unei schimbări în acest sens, să fii preocupat de aceste oportunități. Îți vin idei noi, faci cursuri noi, te dezvolți, iar informațiile acumulate acum te vor ajuta pe viitor.

 


rsător

În această săptămână trebuie să te lupți parcă, cu toți și toate sau pentru orice obiectiv pe care îl țintești. Nu ies parcă lucrurile prea ușor, e nevoie de puțin efort, de emoții de nesiguranță, de competiție. Va fi nevoie să iei decizii financiare, să faci unele tranzacții, să faci diverse plăți, cumpărături. Apar unele oferte, dar acestea vor veni la pachet cu condiții mai stricte, cu anumite eforturi sau limitări. De parcă vei fi verificat sau întrebat: cât de mult îți dorești acel lucru? Câte ești dispus să faci pentru acel obiectiv.

 


Pești

Vine o soluție de care ai nevoie, o inspirație, o conjunctură neașteptată, primești un mesaj atunci când te aștepți mai puțin, se clarifică ceva, se aprinde un beculeț, vei ști ce ai de făcut. În partea a doua a perioadei te vei simți mai obosit, ceva te-a copleșit, a fost prea mult, prea plin. Nu lăsa pesimismul, autocompătimirea, victimizarea să-ți acapareze mintea. Dacă îți oferi timp, reușești să-ți oferi momente de respiro, lucrurile se pot echilibra, spun astrele.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here