Horoscopul săptămânii: 23-29 mai 2022

 

Berbec

În această săptămână ar fi bine să îți urmezi cu încredere intuiția, pentru că este mult mai bine aspectată latura emoțională, spirituală. Ai de reglat anumite aspecte ce țin și de sectorul financiar și va fi nevoie să iei unele decizii legate de achiziții și tranzacții. În plan profesional fii mai atent la ceea ce ți se spune, ascultă mai mult decât încerci tu să vorbești, fii observator, fii cel care învață, nu care predă.

 


 

Taur

În această săptămână vei căuta să te afirmi, să îți faci vocea auzită, talentele văzute și apreciate. Este deosebit de frumoasă și legătura ta cu o persoana cu care vei avea unele momente speciale, spirituale, de apropiere. Sunt favorizate schimbările, mai ales cele care țin de cămin, de familie, de copii sau persoanele mai tinere.

 


Gemeni

În această săptămână ai de ales un drum, mergi spre o anumită destinație, ai de luat decizii legate de studii, de relocare, de un proiect pe termen lung. Este esențial să dai dovadă de seriozitate și maturitate, te îndeamnă astrele, și să nu amâni. Folosește-te de logică și rațiune, precum și de sfaturile oferite de cineva de încredere, cineva mai în vârstă. Fii atent la concluziile pe care le faci în urma unor discuții cu autoritățile, superiorii. În plan amoros lucrurile par așezate, stabile.

 


 Rac

În această săptămână trebuie să lupți pentru carieră, să iei unele decizii privind sfera profesională și să te focusezi pe alegerile tale, pe nevoile tale. Partea bună este că vei avea parte de susținerea colaboratorilor, autorităților și că se vor rezolva cele propuse de tine, dar fii atent să nu fii prea insistent în relația cu ceilalți.

 


Leu

Dai dovadă de inițiativă, ești mai nonconformist în prima parte a săptămânii, în timp ce în partea a doua vei fi mai tentat să controlezi totul, indiferent despre ce va fi vorba. Vei face mai multe lucruri neașteptate, atât în sectorul muncii, cât și în cel financiar, dar ar fi bine să analizezi înainte de toate care ar fi consecințele acțiunilor și algerilor tale, te sfătuiesc astrele.

 


Fecioară

În această săptămână încearcă să-ți păstrezi capul pe umeri, fii realist, fii atent la semne, cuvintele rostite de ceilalți, pentru că răspunsurile se vor afla în lucrurile mărunte, în detalii. Cineva va încerca să te păcălească, să te arunce într-o capcană, de aceea nu fi superficial atunci când interacționezi cu ceilalți sau ți se prezintă informații.

 


Balanță

În această perioadă ai de rezolvat mai multe lucruri, atât care țin de tine, de propria ta viață, cât și chestiuni ale altora sau pe care ceilalți trebuie să le rezolve. Dai dovadă de mult altruism, de compasiune, te atrage munca în echipă, întrajutorarea celorlalți. Ai grijă însă cât ajuți, cât de sacrifici, pentru că în a doua jumătate a acestei perioade s-ar putea să te epuizezi mult prea mult dacă nu vei ține cont de legile echilibrului, daăc nu vei avea grijă și de tine.

 


Scorpion

În această săptămână îi vei uimi pe toți cu ideile cu care vei veni, vei fi plin de încredere, de entuziasm și vei fi convingător în discuțiile cu ceilalți, de aceea stabilește-ți cu încredere interviuri, ședințe, întâlniri importante. Este un cadru astral deosebit de bun pentru a începe ceva nou, a da startul unui nou proiect, a începe o colaborare, dar și pentur a organiza o surpriză sau o petrecere alături de cei dragi.

 


Săgetator

În această săptămână ar fi bine să dai dovadă de mai multă maturitate și înțelepciune. Fii realist, caută dovezi, fapte, informații oficiale, scrie pe hârtii credibile. Fii mai chibzuit și la sectorul banilor, la investiții, precum și la persoanele cu care interacționezi, umrărește semnele, indiciile, ce informații oferi, pentru că poți avea parte de unele situații neplăcute, poți experimenta unele trădări.

 


Capricorn

În această săptămână fii mai atent la relațiile din jurul tău, mai ales dacă este vorba despre familia extinsă, precum și de autorități, superiori. Rezolvi anumite lucruri cu actele, rapoartele, hârtiile, care au rămas restante. Poți primi unele rezultate, unele răspunsuri, anumite aprobări și vei fi mulțumit de acestea. Este o perioadă în care îți asculți intuiția și dai dovadă de creativitate.

 


rsător

Ți-au fost încredințate anumite informații, secrete și ar fi bine să ții cont de asta, să păstrezi promisiunile sau cuvintele oferite, să nu împărătășești cu nimeni din aceste detalii, dacă nu există acordul persoanei care ți le-a oferit. Evită conflcitele, dar evită și destrămarea unor legături, ruperea unor relații, te atenționează astrele, fie că este vorba despre sfera profesională, fie de sectorul vieții personale.

 


Pești

În această săptămână ar fi bine să fii mai atent la sfera comunicării, pentru că, pe alocuri, dai dovadă de orgoliu, de impulsivitate, cauți să influențezi, să manipulezi, ba chiar și să te lauzi, iar acest lucru chiar nu-ți este specific, mai ales pentru cei cu care ai mai interacționat în trecut și care știu că nu ești așa. Încearcă să te temperezi, să înțelegi de unde vin anumite comportamente sau acțiuni necugetate. Ai nevoie de mai multă odihnă, relaxare, de momente petrecute cu oamenii dragi, de timp pentru pasiuni.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here