Horoscopul zilei: 21 decembrie 2022

 

Berbec

Vei avea parte de o zi plină, iar sfatul astrelor este să privești lucrurile într-un mod mai realist, dar și mai simplu, fără a pune presiune pe tine sau pe ceilalți. Lucrurile vor merge înainte, indiferent de nivelul tău de stres. Seara ar fi bine să o dedici exclusiv odihnei și recuperării.

 

 

Taur

În această zi s-ar putea să reazliezi repede că e nevoie să-ți modifici planurile stabilite inițial. Dacă va fi necesar, acceptă ajutorul celor care ți-l oferă, nu e nevoie să faci sacrificii prea multe. Nu-ți neglija nici chestiunile casnice apărute, te sfătuiesc astrele. Sunt bine aspectate legăturile cu străinătatea.

 

Gemeni

O zi cu tot felul de chestiuni de rezolvat și multe dintre acestea neplanificate. Vei căuta să le priioritizezi și să-ți arăți reziliența. Vei primi azi mai multe sfaturi și ar fi bine să apleci urechea la acestea, susțin astrele. Spre seară vei reuși să te relaxezi, grație celor dragi și suportului oferit de aceștia.

 

Rac

Ai ocazia să ieși în evidență, mai ales pentru că semnul tău zodiacal se află în sfera imaginii publice. Ar fi bine să eviți critica și să iei decizii pe cont propriu, fără a aștepta ca ceilală să rezolve problemele în locul tău. Acum este momentul să rezolvi unele probleme legate de sectorul amoros.

 

Leu

Este o zi favorabilă din punct de vedere al comunicării. S-ar putea să apară unii bani, dar care care la fel de repede se vor epuiza, apărând cheltuieli neprevăzute. Ai grijă la tentații, la cumpărături, de asemenea, nu este momentul potrivit pentru a face promisiuni.

 

Fecioară

Va fi nevoie de mai multă prudență în deciziile și acțiunile tale, te atenționează astrele, pentru că ai tendința azi să exagerezi, să faic scenarii acolo unde nu este cazul, să ”înflorești” lucrurile. Sunt favorizate învitațiile la tot felul de evenimente sociale, unde ar fi bine să pariticipi.

 

Balanță

Va fi o zi favorabilă întâlnirilor și drumurilor. Vei căuta să consolidezi anumite relații, fie de serviciu, fie că va fi vorba de parteneriate de afaceri, fie legături personale. Vei fi mai deschis în accepta ajutorul persoanelor cu mai multă experiență sau cu o anumită influență, autoritate.

 

Scorpion

E un moment bun pentru a renunța la rigori, norme, convingeri, automatisme, obișnuițe, pentru a accepta cu mai multă încredere și ușurință unele schimbări, pentru a te distanța de rutină și pentru a încerca noi idei, atitudini, perspective. Ești mai generos, mai deschis și mai dornic de aventură.

 

Săgetator

Îți place să faci parte din echipă, dintr-un grup, să fii înconjurat de persoane care au aceleași interese, aceleași sarcini, aceleași idei. Sunt bine aspectate discuțiile cu prietenii, cu cei din familie, poți relua unele legături, poți începe unele noi relații. Ești mai creativ, ai mai multă inspirație în orice-ai face.

 

Capricorn

S-ar putea să fie nevoie să apelezi la mai multe resurse interioare pentru a trece peste provocările pline de agitație ale acestei zile. Va fi nevoie să răspunzi la tot felul de întrebări, vei încerca să-i împaci pe toți și s-ar putea să apară și unele drumuri de făcut, alergături legate de hârtii.

 

Vărsător

Este o zi bună pentru a-ți oferi mici bucurii sau pentru a-ți permite să te lași purtat de val, să te implici în acele noi experiețe care apar în cale. Ești mai încrezător în propriile forțe, mai deschis la chestiuni ce țin de spiritualitate. Este bine aspectată și comunicarea în scris sau prin intermediul tehnologiei.

 

Pești

În această zi pot apărea mai multe situații neașteptate, persoane care au alte cerințe decât cele inițiale și s-ar putea ca aceste așteptări să ne surprindă. E nevoie de răbdare, de calm în interacțiunile cu ceilalți. Nu uita, cu un zâmbet poți dezarma o intenție meschisă/negativă venită din partea unei alte persoane.

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here