Horoscopul săptămânii: 4-10 iulie 2022

 

Berbec

Nu te lași prea ușor dezarmat de insistențele și fricile celor cu care interacționezi. Știi să menții o atitudine plină de optimism și de diplomație. Este posibil să reiei anumite proiecte, să abordezi idei mai vechi, dar din alt punct de vedere, folosind alte metode. Dacă este vorba despre luat decizii în scris sau de semnat anumite contracte și acte, ar fi bine să analizezi cu atenție, să cauți alternative, să ceri părerea experților. Sunt posibile anumite greșeli, speculații, escrocherii și ar fi bine să calculezi totul cu mare atenție.

 


 

Taur

Participi la tot felul de discuții de la care reușești să afli informații esențiale, bune, folositoare. Este un cadru astral bun și pentru a planifica, a organiza unele activități chiar și pentru câteva săptămâni de acum în colo. Poți întocmi acum un plan bun, vei descoperi cu surprindere că și ceilalți se vor alinia ideilor pe care lei ai. Starea de spirit va fi una axată pe lucrurile pozitive, spun astrele.

 


Gemeni

S-ar putea să ai parte de unele surprize în această perioadă de la persoane de la care nu prea te-ai fi așteptat. Ești determinat să afli adevărul, să descoperi ce se ascunde în culise, să ai imaginea de ansamblu în fața ochilor. Partea bună este că vei avea un control bun asupra stărilor emoționale, iar acest lucru va fi un mare avantaj. Fii mai atent la felul în care îți cheltui banii, precum și la energia pe care o consumi pentru anumite activități. Nu neglija anumite sarcini de familie sau evenimente considerate importante de către cei dragi.

 


 Rac

În profesional lucrurile vor stagna sau mai bine zis, vei prefera să te ții de rutină, să nu cauți să faci schimbări majore. Este un moment prielnic să-ți arăți sentimentele, să dai dovadă de romantism, să creezi un mediu emoțional confortabil cu partenerul de viață, chiar dacă este vorba despre o relație de mulți ani. Dacă nu ești implicat într-o relație sentimentală, acum este momentul să-i dai o șansă cuiva din cercul tău de apropiați sau unei persoane pe care o simpatizezi de ceva timp.  Planifică-ți călătorii, activități relaxante alături de prieteni, de oameni dragi sufletului.

 


Leu

Esti cu gândul la  acel echilibru dintre carieră și viața de familie, la acea liniște interioară, la acel stil de viață care te poate ajuta să-ți mentii tonusul fizic si psihic la cote inalte. Dacă ai posibilitatea, înconjoară-te de copii, de persoane mai tinere, care să te ajute să te implici în activități simple, dar relaxante, care să-ți aducă bucurie. Vei avea parte de momente de revelație, de inspirație, vei purta discuții profunde, de suflet.

 


Fecioară

Ai tendința să-ți aglomerezi agenda, contrat dorințelor tale, cotnrat celor simțite. Ai nevoie de mai mult timp pentru dorințele și nevoile tale, altfel vei acumula frustrări sau nu vei ști cum să faci față unor provocări. Poate să scadă și imunitatea, din cauza muncii dezechilibrate, de aceea ai mai multă grijă de sănătate, eliberează-te de emoțiile negative, odihnește-te mai mult, reorganizează-ți agenda.

 


Balanță

Ai intenții frumoase, proiecte interesante, împărtășești din ideile îndrăznețe pe care le ai și cu ceilalți și este posibil ca astfel să reușești să observi și detaliile de care ar trebui să tii cont, să găsești resursele și partenerii cu care să te aliezi. Pe lângă muncă, strategii, acțiuni și planificări, acordă-ți și suficiente momente petrecute în solitudine, te îndeamnă astrele, acestea te vor ajuta să meditezi asupra lucrurilor la care aspiri cu adevărat, fără a te lăsa influențat de ceilalți.

 


Scorpion

Te concentrezi mai mult asupra intereselor de grup, în special în prima parte a săptămânii. Este un cadru astral bun pentru schimb de idei și de energi, pentru lucrul în echipă și pentru noi parteneriate.  Este un moment favorabil și pentru reinventare, renaștere, recapitulare, reorganizare. Ești deschis pentru noi începuturi, te vei înconjura de oameni, fie ca va fi vorba de sectorul muncii sau de viața personală.

 


Săgetator

Cheile propriului succes, îl deții, te asigură astrele, de aceea ar fi bine să nu te bazezi pe promisiunile celorlalți. Sunt favorizate întâlnirile sau discuțiile cu persoane influente. Este esențial să ai achitate la zi toate datoriile mai vechi. Sunt posibile unele deplasări, călătorii, este un cadru astral bun pentru vacanță, pentru a te detașa de tumultul responsabilităților și grijilor din ultima perioadă. Sunt bine aspectate experiențele spirituale, activitățle care te ajută să-ți reîncarci bateriile.

 


Capricorn

Ești atent și răbdător în interacțiunile cu ceilalți. S-ar putea ca prima parte a săptămânii să fie ceva mai încărcată, cu mai multe sarcini de bifat, în special din cele restante. De asemenea, este o perioadă bună pentru a te concentra pe sfera relațiilor, parteneriatelor, colaborărilor, sunt de bun augur discuțiile deschise, de suflet, spun astrele. Dorești să faci lucrurile să se miște, să se întâmple, să se dezvolte, să progreseze.

 


rsător

Nu planifica prea multe de făcut, mai bine te-ai concentra asupra acelor aspecte care sunt urgente cu adevărat. Ar fi bine să te îngrijești mai mult de sănătate, de aspectul fizic, de dar și de partea mentală. Este un cadru astral bun să inițiezi unele discuții ce țin de colaborarea cu anumiți parteneri și colegi de serviciu, dar și de anumite planuri cu persoana iubită, cu copii, frații și surorile. Este esențial să fii deosebit de atent dacă va fi vorba despre lucrul cu hârtiile, actele, dacă mesajele tale au fost corect recepționate.

 


Pești

În această săptămână doresti să-ți îmbunătățești stilul de viață și este posibil chiar să iei unele măsuri pline de inspirație în acest sens. Pot ieși la suprafață anumite probleme sensibile, dar pe măsură ce emoțiile puternice te vor cuprinde, ar fi bine să-ți amintești că totul este trecător. Este un moment bun pentru spiritualitate, pentru dezvoltare personală. In partea a doua a săptămânii te vei dedica mai mult pasiunilor, precum și studiului, cercetării, aflării adevărului.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here