Hai pe 22 si 23 februarie 2020 la Laboratorul de slime!

Dupa ce anul trecut, Oraselul lui Sunny a gazduit ateliere despre meserii, anul acesta se schimba abordarea si se trece la educatia STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics). Mai exact, cei mici vor putea sa invete prin joaca si experimente. Hai si tu, pe 22 si 23 februarie 2020 la Laboratorul de slime!

Niciodata nu a fost mai distractiv de-atat sa inveti! Experimentele arata altfel: sunt un pic mai jucause. Dupa ce anul trecut, Oraselul lui Sunny a gazduit ateliere despre meserii, anul acesta in prim-plan este educatia STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics).

Primul eveniment din cadrul noului concept este Laboratorul de Slime si are loc pe 22-23 februarie, in 12 serii a cate 14 copii, in intervalul orar 16.00-20.00. Fiecare serie dureaza 30 de minute, timp suficient pentru copii sa invete sa isi faca propriul slime intr-un spatiu asemanator unui laborator de stiinta.

Dragonul Sunny are in recuzita tot ce trebuie pentru crearea slime-ului perfect, de la pipete pana la halate, manusi de unica folosinta si substante colorate. Instructiunile vor fi prezentate pe un ecran si, cu ajutorul Profesorului Traznit, copiii isi vor pregati propriul slime din ingrediente de uz casnic, precum ulei, detergent de vase si amidon. Set-up-ul va fi unul absolut sigur, creand un mediu perfect de invatare pentru cei mici.

Educatia STEM combina distractia cu educatia si ajuta copiii sa inteleaga diverse arii (stiinta, tehnologie, educatie, matematica, etc.) prin experiente interactive si inedite. In plus, cei mici dobandesc abilitati pentru rezolvarea problemelor, pentru lucrul in echipa, cooperare si comunicare, dar si pentru descoperirea de noi pasiuni.

Asadar, Sunny ii asteapta pe copiii cu varste cuprinse intre 5 si 12 ani la etajul 1 din Sun Plaza sa se transforme in mici oameni de stiinta. La finalul activitatii, fiecare participant va pleca acasa cu opera sa, impachetata si gata de joaca.

In urmatoarea activitate din „Oraselul lui Sunny”, copiii vor invata tainele tehnologiei prin joaca si experimente. Mai multe informatii despre eveniment gasesti aici.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here