DVD: Cele mai tari animatii Cartoon Network!

Si apoi am fost 10, Alianta sau Cursa impotriva timpului sunt primele episoade din seria Ben 10, care vor fi disponibile din noiembrie la un pret recomandat de 24.9 RON in toate magazinele partenere Pro Video, dar si pe magazinul online de film si muzica www.provideo.ro.

Ben Tennyson este un baietel de doar 10 ani, care va deveni din intamplare intr-o zi eroul ce va salva Pamantul. Plimbandu-se alaturi de verisoara sa in padurea din apropierea casei, Ben va observa un obiect necunoscut provenit din spatiu. Denumt Omnitrix, acesta ii va permite sa se transforme ulterior in zece extraterestri diferiti: Stinkfly, Heat Blast, Four Arms, Ghostfreak, XLR 8, Grey Matter, Upgrade, Wild Mutt, DiamondHead, Rip Jaws. Ben se va lupta astfel cu cele mai ciudate fiinte din galaxie, devenind un supererou.

Un serial de animatie modern, cu o grafica de exceptie, Ben 10 combina actiunea, comedia si aventura, fiind o sursa utila, dar si placuta pentru cei mici de a-si petrece timpul liber. Celebrele personaje din seria de anime-uri Bakugan: Runo, Maruncho, Julie, Shun, Alice si Daniel patrund intr-o noua dimensiune, Vestroia, unde vor lupta pentru a restabili echilibrul in lume. O poveste incitanta cu accente psihologice si abundand in actiune, Bakugan reprezinta un punct de referinta pentru fanii genului.

Pana la sfasitul anului toti iubitorii de animatii vor putea sa isi completeze colectiile cu volumele 1, 2, 3 si 4 din seria Bakugan, precum si cu volumele 3,4 si 5 din seria Ben 10, distribuite pe DVD de catre Pro Video.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here