De unde poti comanda online un tort personalizat?

eTorturi.ro este o cofetarie online a carei activitate este apreciata de catre numerosii clienti formati de-a lungul timpului. Intre produsele deosebite care se prepara in laboratorul cofetariei, torturile ocupa un loc important. Acestea se remarca prin gust si prin design, indiferent de categoria din care fac parte: tort personalizat, de nunta, botez, torturi pentru copii sau torturi pentru evenimente corporate. La modul general, torturile pregatite de catre cofetarii eTorturi sunt potrivit de comandat pentru orice eveniment.

Termenii si conditiile eTorturi avantajeaza clientii

Termenii si conditiile propuse de cofetarie se materializeaza in avantaje deosebit de importante pentru clienti:

  • cei care le cumpara au la dispozitie 24 de ore pentru returnarea torturilor comandate, in cazul in care exista motive temeinice pentru retur;
  • la momentul comenzii, clientii vor putea sa vada pretul inainte de a se factura. Ulterior, plata se va face in avans;
  • la prepararea torturilor (si al celorlalte produse) se respecta conditiile sanitare de igiena, stipulate de legislatia in vigoare;
  • desi platesc un pret/kilogram, clientii vor primi de regula o cantitate mai mare de tort, pentru ca fiind vorba despre torturi personalizate greutatea poate sa varieze cu plus/minus 500 de grame la torturi cu o greutate de cel mult 5 kg si cu aproximativ 1 kg la torturi luxuriante, create pentru evenimente grandioase, precum o nunta. Surplusul se ofera gratuit.

Modul in care se cumpara de la eTorturi este facil oricarui client

Pentru a comanda un tort sau alte produse vandute de cofetarie, clientii au la indemana trei posibilitati: e-mail si numar de telefon afisate pe site si achizitii online. Pentru aceasta ultima modalitate este necesar sa se creeze un cont. Ulterior, produsul se adauga in cosul de cumparaturi.

Orice tort dorit se poate degusta in laboratorul cofetariei. Pentru degustare este necesar sa se faca o programare in prealabil. Abordarea este foarte importanta mai ales in cazul in care se doreste un tort pentru un eveniment de proportii, precum o nunta sau un botez. Mai mult de atat, orice client poate sa le propuna cofetarilor un design inedit. Chiar daca nu a mai fost lucrat, experienta pe care o are personalul cofetariei face posibil ca propunerea clientului sa poata fi materializata.

Livrarea produselor se realizeaza in functie de solicitarea clientului

eTorturi.ro asigura livrare in Bucuresti si in zonele limitrofe situate nu mai departe de 15 km. Desi in mod normal livrarile se fac in intervalul orar 9-22, in cazul evenimentelor, clientii pot primi produsele comandate la adresa, pana la ora 2 dimineata.

Fiind vorba despre produse personalizate, de la comanda efectiva si pana la livrare pot trece intre 24 ore (torturi simple sau cu personaje) si 72 ore (torturi elaborate de botez sau nunta). Transportul se realizeaza optim, respectand normele in vigoare. Costul acestuia va fi comunicat la momentul comenzii ferme.

Produsele eTorturi se pot returna

Pentru ca stiu la ce calitate se prepara toate produsele pe care le comercializeaza si ca in retetar nu intra niciodata conservanti, aditivi sau alte ingrediente care sa nu fie 100% naturale, cei de la eTorturi au inclus in politica cofetariei chiar si returul: „Pentru ca suntem convinsi de calitatea produselor noastre ne luam angajamentul ferm ca daca se intampla totusi sa nu fii satisfacut pe deplin de comanda, iti returnam integral banii fara nici o intrebare suplimentara.” Singura conditie care face posibil un retur consta in returnarea a cel putin trei sferturi din produs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here