,,Cupa Primaverii 2019”, un turneu de mini handbal pentru copii

Primaria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6 si Administratia Scolilor Sector 6, sprijina proiectul sportiv “Handbal in Sectorul 6 – Salt spre performanta”, demarat de Clubul Sportiv Fortuna. In cadrul acestuia, va avea loc pe 2 si 3 martie ,,Cupa Primaverii 2019”, un turneu de Mini-Handbal, pentru fete si baieti, si Baby Handbal mixt.

Vezi si Luna pentru Viata 2019 promoveaza protejarea si imbunatatirea vietii din prima secunda a conceptiei

Competitiile sportive se vor desfasura in sala Adrian Paunescu, din cadrul Scolii Gimnaziale cu acelasi nume, si vor avea urmatorul program:

Sambata, 2 martie 2019

– Baby (copii nascuti in perioada 2009-2012) – 3 echipe din partea Clubului Fortuna si 5 echipe invitate: CSM Bucuresti, CS Tonus, CS TEC, CS Chiajna si Academia Florea.

– Mini handbal fete – 2 echipe din partea CS Fortuna si 4 echipe invitate (CSM Bucuresti, CS Tonus, CS Chiajna si Pantelimon)

Duminica, 3 martie 2019

– Mini handbal baieti (copii nascuti in perioada 2008-2009): 2 echipe de la CS Fortuna si 5 echipe invitate: Minardo, CS Tonus, CS TEC, CS Chiajna si CSS nr. 3 (Steaua).

,,Ori de cate ori avem ocazia, promovam sportul in randul copiilor si al tinerilor. Consider ca este un bun factor de dezvoltare si imbunatatire a sanatatii si a conditiei fizice. In plus, ii ajuta pe cei mici in a dezvolta prietenii, relatii frumoase si spirit de echipa”, a spus primarul Gabriel Mutu.

Copiii practica handbalul pe doua niveluri, incepatori si avansati, si beneficiaza de antrenamente si materiale sportive gratuite, fiind antrenati in prezent de profesor Maria Covaci si antrenori Alexandru Gurau, Leonte Bianca, Ioana Alecu, Alexandru Ionescu, Cristina Badea si Carmen Covaci.

Citeste si Kids Club- ateliere creative pentru copii, la Plaza Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here