Vino si tu, pe 1 iunie, la cel mai mare festival al copiilor si parintilor!

Peste 50.000 de participanti sunt asteptati la cel mai mare festival al copiilor si parintilor pe 1 iunie.  Itsy Bitsy, organizatorul evenimentului a pregatit 12 ore de joaca, sute de concursuri cu zeci de mii de premii, sute de activitati alese dupa gusturile copiilor de astazi, zone de relaxare si de distractie pentru parinti si copii la 1UNIFEST. Superbebe.ro va fi in parcul Al. Ioan Cuza din Bucuresti, acolo unde are loc festivalul, cu surprize pentru supercopii si superparinti.

1UNIFEST este organizat in zone special amenajate pentru a putea fi usor identificate de public: zona cu activitati dedicate bebelusilor si mamicilor insarcinate, zona cu activitati creative si de joaca, zona cu spectacole de teatru si lectura – Lumea Povestilor, zona sporturilor, Itsy Bitsy Show cu scena plina de surprize etc. Tatii au anul acesta o zona doar a lor, unde se va rade mult si se vor juca cele mai trasnite jocuri, in care tatii vor fi protagonistii, iar copiii ii vor arbitra.

Minnie Mouse la Superbebe.ro

In zona dedicata bebelusilor va asteapta echipa Superbebe.ro cu concursuri si tombole cu premii, cu pictura cu nisip cu cele mai indragite personaje ale copiilor. Toti copiii care vor s-o cunoasca pe Minnie Mouse sunt asteptati intre orele 10-12 in spatiul destinat Superbebe.ro. Acolo fix la ora 12.00 vor putea face cele mai multe baloane de sapun! Pana la orele 20, o multime de activitati dedicate celor mici si celor mari puteti face impreuna cu Superbebe.ro

Cele mai iubite vedete, de la singurul radio pentru copii si parinti din Romania, Itsy, Bitsy si Super ZAPA isi vor astepta fanii in RADIOMOBIL, care va transmite live din parc gandurile celor mici, în cea mai importanta zi din an pentru ei. Profesorul de Joaca are pregatite multe surprize pentru copii si toti realizatorii Itsy Bitsy vor fi prezenti in parc pentru a se intalni cu fanii lor.

Pe scena ne vor canta si incanta copiii de la Voltaj Academy, Contrapunct, De Moga Music Junior Camp Junior, Miniton, Liliput, Hi Ha Hu, explozivii Blana Bomba si multi altii.

Ela Craciun va lansa noua ei carte pentru mamici la zona pentru mamici si bebelusi, Printesa Urbana va da autografe pe noua ei carte la zona Lumea Povestilor, unde copiii sunt invitati la peste 10 spectacole de teatru pentru copii etc. Parintii vor putea gasi la acesta zona cele mai iubite carti pentru copii si alte numeroase surprize.

Si pentru ca toate sa fie bune, va exista si o zona de relaxare, picnic si food truck, unde ne putem reincarca cu energie pentru o zi maraton de joaca copii – parinti! Te asteptam la1UNIFEST, eveniment dedicat comunitatii de parinti si copii cu varste mai mici de 10 ani. Mai multe informatii gasesti pe www.itsybitsy.ro si pe pagina de Facebook Itsy Bitsy.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here