Si tu poti fi o Femeie care inspira!

Femei care inspira este noua campanie nationala de empowerment pentru femei lansata de Itsy Bitsy pentru a creste starea de bine si bucuria de viata in randul acestora. Si tu poti fi o Femeie care inspira! Afla aici mai mulote detalii.

Potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii, depresia a devenit principala cauza de imbolnavire si dizabilitate la nivel mondial si conform studiilor medicale  femeile sunt cele mai vulnerabile la depresie. Pentru a oferi inspiratie femeilor, noua campanie a lansat platforma www.femeicareinspira.ro, unde zi de zi femei de toate varstele si vedete ca Andreea Marin, Feli, Melania Medeleanu, Sore impartasesc informatii despre ce le face pe ele fericite si cum aleg sa isi mentina starea de bine.

„Nu exista nu se poate si mi-am demonstrat asta prin propria viata, care nu a fost deloc lipsita de greutati. Printr-o atitudine constructiva si din dorinta de a gasi solutii am reusit sa merg mereu inainte in ciuda necazurilor” a povestit Andreea Marin in interviul radio pentru campania Femei care inspira. „Aleg sa imi petrec ziua, cat de mult pot, in bunatate!” spune Feli cand este intrebata care este secretul starii ei de bine.

Pe www.femeicareinspira.ro sunt invitate toate femeile care vor sa ajute cu experienta lor de viata, cu impartasirea solutilor pe care ele le-au descoperit, cand au reusit sa isi creasca serotonina, chiar daca treceau prin provocari mari in viata. Podcasturi cu vedete iubite de femei sunt postate zi de zi pe site, pentru mai multa inspiratie, gasesti aici si aici. Cele mai inspirationale povesti de viata, mesaje de incurajare pe care femeile aleg sa le impartaseasca pe site-ul campaniei sunt premiate cu o sedinta foto profesionala in studioul Alinei Botica. Toate fotografiile vor crea expozitia foto Femei care inspira, care va putea fi vazuta la finalul lunii martie in mai multe locuri din Bucuresti.

Conform studiului realizat de catre Ministerul Sanatatii, in Romania, in anul 2014, 1,5% dintre romani sufereau de depresie, iar in anul 2017, procentul a crescut la 5%. Persoanele in varsta (peste 65 de ani) si femeile au inregistrat cele mai mari procente in ceea ce priveste raportarea depresiei in 2014, 2% respectiv 2,7%. Nevoi de baza ale femeilor ca apartenenta si conectarea sunt sustinute prin campania Femei care inspira lansata de Itsy Bitsy FM, ca un dar de primavara pentru femeile din Romania.

Mai multe detalii se pot gasi pe www.femeicareinspira.ro, pe pagina de Facebook si www.itsybitsy.ro.

 

 

2 COMENTARII

  1. Depresia este in stransa legatura cu stima de sine. Din fericire stima de sine se poate dezvolta, in corelatie cu dezvoltarea de abilitati, pentru ca in final sa ne ferim de depresie.

    Daca nu reusim singuri, apelam la specialisti 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here