Actrita Meryl Streep a devenit bunica

Artista americana Meryl Streep a devenit bunica. Actrita Mamie Gummer, fiica sa si a sculptorului Don Gummer a nascut un baietel. Informatia a fost confirmata de agentul actritei in varsta de 35 de ani, pentru site-ul american US Weekly.

Mamie Gummer s-a logodit in august 2018 cu producatorul de film Mehar Sethi. In afara de Mamie, Meryl Streep si sculptorul Don Gummer, casatoriti din 1978, mai au trei copii, muzicianul Henry Gummer, in varsta de 39 de ani, actrita Grace Gummer, in varsta de 32 de ani, si modelul Louisa Gummer, in varsta de 27 de ani.

Mamie Gummer a aparut in seriale precum „Emily Owens, M.D.”, „The Good Wife”, dar si in filme ca „Evening” (2007), „Side Effects” (2013), „Cake” (2014), „Ricki and the Flash” (2015).

Vezi si Richard Gere a devenit tata, pentru a doua oara, la 69 de ani

Meryl Streep, nascuta in 1949, a castigat in 2012 premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in rol principal, pentru interpretarea fostului premier britanic Margaret Thatcher, in filmul „Doamna de Fier/ The Iron Lady”. Acesta a fost cel de-al treilea Oscar castigat de Meryl Streep, dupa cele care i-au recompensat prestatiile din „Kramer contra Kramer” si „Alegerea Sophiei”. Cu filme precum „Vanatorul de cerbi”, „Podurile din Madison County” si „Julie si Julia”, Meryl Streep este o adevarata legenda a cinematografiei mondiale.

Sursa: Mediafax

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here