Copile, te iubesc mai mult decat vei sti tu vreodata!

Imagine de Vânia Raposo de la Pixabay

Dragul meu copil,

Esti cel mai minunat lucru care mi s-a intamplat in viata mea si vreau sa-ti amintesti de aceste cuvinte in zilele in care poate ne vom supara, vom fi departe unul de celalalt, cand vom avea probleme sau, pur si simplu, pentru zilele in care nu voi avea cum sa-ti spun aceste cuvinte. Pentru ca voi fi la serviciu, tu vei fi cu bunica, la gradinita, la scoala, la tot felul de ateliere si activitati interesante, cu prietenii pe afara, in timpul testelor si examenelor, in alta tara, in vreo calatorie sau pur si simplu in camera de alaturi, fiind mult prea ocupat cu “viata ta de adolescent”, pe care eu “nu am cum sa o inteleg”.

Copile, repet, esti cel mai minunat lucru care mi s-a intamplat in viata mea. Esti cel mai important pentru mine. Si nimic si nimeni nu-mi poate bucura privirea mai mult decat zambetul tau larg si sincer de fericire si niciun alt sunet nu ma poate bucura mai mult decat atunci cand aud ca razi!

Atunci cand te-ai nascut, nu ai venit cu un manual cu “instructiuni de crestere si ingrijire”. In ziua in care ai aparut in viata mea, te-am privit in ochisori si brusc toate visele mele au devenit realitate.

Stiu ca am facut si greseli, nu am pretins niciodata sa fiu parintele perfect, dar am stiut din prima clipa in care te-am vazut ca vei fi totul pentru mine!

Iti multumesc ca ma inveti sa fiu mai buna decat sunt. Sa fiu mai curioasa, mai inventiva, mai aventuroasa, mai vesela, mai inteleapta, mai atenta la prezent. Iti multumesc pentru toti acesti multi pupici si imbratisari pe care mi-i oferi atat de des si cu atata caldura. Multumesc pentru ceea ce esti, pentru rabdarea pe care o ai in timp ce eu invat sa fiu mama de care ai tu nevoie.

Te iubesc MULT si cu TOT sufletul.

Copile, te iubesc mai mult decat vei sti tu vreodata.

Cu drag,

Mami

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here