Vouchere pentru sport în valoare de 250 de lei pe lună pentru elevii din sectorul 2

Foto: parenting.firstcry.ae

Primăria din sectorul 2 acordă vouchere pentru sport în valoare de 250 de lei pe lună pentru elevii din învățământul preuniversitar, potrivit unui anunț pe Facebook. Înscrierea a început marți, 25 aprilie și va dura până pe 2 mai. Voucherele vor fi acordate în ordinea depunerii cererilor de înscriere și în limita fondurilor. Un voucher va fi valabil timp de 30 de zile de la data la care a fost emis.

”Acum, elevii din Sectorul 2 au o şansă în plus să practice sportul preferat! Înscrierile au început de astăzi, 25 aprilie 2023, şi se pot face până pe 2 mai 2023, la sediul şcolii la care este înscris elevul, în Sectorul 2. Proiectul Primăriei Sectorului 2, ”Dăruim speranţă pentru performanţă în sport”, vine în sprijinul părinţilor care nu-şi permit finanţarea cursurilor unui sport de performanţă pentru copiii lor, şi în folosul elevilor pasionaţi de mişcare.” spune anunțul.

Potrivit Primăriei, pentru implementarea proiectului pe întreaga perioadă de derulare a acestuia există un buget de 2.000.000 de lei pe lună, ceea ce înseamnă 8.000 de beneficiari lunar.

”Voucherul în valoare de 250 de lei/elev/lună va putea fi utilizat numai pentru achitarea contravalorii abonamentului/cotizaţiei lunare/taxelor necesare practicării unui sport.

Înscrierea se face de către elevul major sau părintele/reprezentantul legal al elevului minor, prin depunerea la unitatea de învățământ preuniversitar de stat de pe raza Sectorului 2, la care este înscris elevul, a documentelor solicitate.” se mai arată în anunț.

Doar anumite cluburi sportive participă la acest proiect. Găsești aici lista cluburilor sportive, iar mai multe despre regulament poți citi aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here