Simona Halep, fericita de redeschiderea patinoarului Tiriac Telekom Arena

Patinoarul Tiriac Telekom Arena va fi redeschis, iar Simona Halep s-a aratat deosebit de entuziasmata de acest eveniment, in special pentru ca ea este cea care finanteaza o echipa de hochei de juniori.

Simona Halep (28 de ani, locul 6 WTA) a fost prezenta la Cluj alaturi de Ion Tiriac si Ilie Nastase in cadrul unei campanii de promovare a tenisului pentru copii, unde a declarat ca este foarte bucuroasa de redeschiderea patinoarului din Otopeni, iar sportivii si toti iubitorii sportului pe gheata isi vor putea relua antrenamentele chiar incepand cu 17 octombrie.

 “Ma bucur sa constat ca patinoarul Tiriac Telekom Arena se redeschide si ca este posibila continuarea antrenamentelor pe gheata patinoarului pentru echipa Simona Halep si pentru toti iubitorii sportului pe gheata. Sunt sigura ca orele petrecute la patinoar vor contribui la obtinerea urmatoarelor victorii, asa cum a fost si in Slovacia unde am invins in 6 meciuri. Sunt alaturi de voi si va doresc cat mai multe rezultate frumoase!” a declarat indragita sportiva.

Astfel echipele de hochei Telekom, Allianz-Țiriac, junioarele Simonei Halep, echipa Skoda si altele care se antrenează pe Telekom Arena isi vor continua activitatea.

Patinoarul Telekom Arena, operat de Fundatia Tiriac si construit la initiativa lui Ion Țiriac, a fost inaugurat pe data de 7 decembrie 2016. Este un proiect unic, singurul patinoar din zona Bucuresti-Ilfov dezvoltat conform celor mai recente norme olimpice internationale si in acord cu indicatiile Federatiei Internationale de Hochei, are o suprafata construita de 4 863 mp si o capacitate de aproximativ 500 de locuri.

Citeste si: Sporturi pentru copii

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here