Ghiozdane de copii recomandate de Societatea Romana de Pediatrie. Vrei sa castigi un ghiozdan pentru copilul tau?

Copiii petrec, in medie, 175 de zile pe an cu ghiozdanul pe spate. Stiai insa ca greutatea maxima a unui ghiozdan echipat pentru scoala nu trebuie sa depaseasca 10-15% din greutatea copilului? Afla care sunt acele ghiozdane de copii recomandate de Societatea Romana de Pediatrie si cum poti castiga unul pentru copilul tau.

Fiind in plin proces de dezvoltare, oasele si coloana copiilor sunt mult mai fragile comparativ cu cele ale unui adult, motiv pentru care parintii trebuie sa tina cont de greutatea pe care o duce copilul in spate in fiecare zi la scoala. In caz ca nu stiai, iti spunem ca ghiozdanele Herlitz sunt singurele acreditate si recomandate de Societatea Romana de Pediatrie.

De ce? Pentru ca au structura rezistenta atent captusita astfel incat sa asigure ergonomia, distributia presiunii si greutatii in mod egal pe coloana, precum si aerisirea spatelui si a umerilor. Pozitia ghiozdanului este in intregime reglabila in functie de conformatia copilului – lucru extrem de important. Mentinerea ferma a ghiozdanelor pe spate, lipite de omoplati, si reglate in functie de inaltime, este unicul mod de a evita defecte de postura, conform recomandarii medicilor, si o cerinta la care ghiozdanele Herlitz raspund indiferent de model sau situatie. In plus, ghiozdanele Herlitz au o greutate optima asigurand bazele unei cresteri sanatoase.

Modele de ghiozdane pentru scolarii mici si mari

Modelele Bliss, Loop si Smart se adreseaza celor mai mici scolari si au ca avantaj greutatea redusa, sub 1kg. Cele trei modele nu vor pune presiune inutila pe coloana, datorita subdiviziunilor speciale din interior ce separa cartile si articolele voluminoase de restul rechizitelor si distribuie optim greutatea pe coloana. In plus, Bliss beneficiaza de sistemul ergonomic „ERGO ES² system®“ cu reglaj pe inaltime in 3 trepte, asigurand un plus de confort si flexibilitate in ceea ce priveste ajustarea ghiozdanului.

ghiozdan Herlitz

 

Modelele Motion,  Flexi si Midi ofera aceleasi avantaje de baza prin ergonomie si compartimentare interioara, dar si capacitate sporita / volum sporit la o greutate de baza ce abia depaseste 1kg. Se poate opta din nou pentru sistemul ergonomic „ERGO ES² system®“ cu reglaj pe inaltime in 3 trepte, prezent pe modelele Flexi, sau se poate alege cel mai performant sistem ergonomic oferit de Herlitz prin ghiozdaneleMotion, care dispun de sistemul ergonomic „ergoActive®“cu variabile de reglare aproape infinite, care practic cresc odata cu copilul prin reglarea inaltimii curelei pentru torace, cat si reglarea in doua puncte a baretelor pentru umeri.

Toate modelele de ghiozdane Herlitz sunt prevazute cu material reflectorizant si/sau fluorescent pentru o mai buna vizibilitate a copilului pieton in trafic, nu doar in intuneric ci si in timpul zilei. Materialul rezistent la umezeala si murdarie precum si baza stabila, intarita, a tuturor modelelor, protejeaza atat ghiozdanele, cat si continutul acestora de intemperii.

Cum poti castiga un ghiozdan pentru copilul tau

Superbebe.ro impreuna cu Herlitz Romania te invita sa participi la concursul ,,Castiga un ghiozdan Herlitz plin cu rechizite pentru copilul tau”. Raspunde la intrebarea: Care sunt ghiozdanele de copii recomandate de Societatea Romana de Pediatrie? Citeste regulamentul si detaliile participarii la concurs si te poti numara printre castigatori!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here