Scoala la TV pentru elevii claselor a VIII-a si a XII-a

De luni, 16 martie, TVR face scoala la TV. Emisiunea “Telescoala” revine in grila Postului public dupa aproape 40 de ani, anunta reprezentantii TVR. Scoala la TV este solutia de avarie gasita de Guvern si de TVR in perioada in care scolile sunt inchise din cauza pandemiei de coronavirus. Programele de Telescoala vor fi realizate „cu prioritate” pentru elevii claselor a VIII-a si a XII-a.

Emisiunea debuteaza la TVR 2 – luni, 16 martie, de la ora 9:00. Va fi disponibila si in online, pe canalul de YouTube al TVR si pe site-ul tvr.ro.

Ministerul Educatiei a anuntat inca de zilele trecute parteneriatul cu Televiziune Publica pentru orele facute la televizor, potrivit Paginademedia.ro.

Iata care este programul orelor la TV: Mate, Romana, Biologie, Istorie si Geografie

De luni pana vineri, de la ora 9:00 la ora 10:00 vor fi ore de romana si matematica pentru clasa a VIII-a.

Intre 15:00 – 16:00 vor invata elevii din clasa a XII-a. Vor face doua lectii saptamanale de romana si matematica si cate o lectie pe saptamana de biologie, chimie, fizica, istorie si geografie.

Orele se vor tine in studioul virtual al TVR (Studioul 4) de catre profesori cu experienta in predarea cursurilor online.

Surse: paginademedia.ro, edupedu.ro

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here