O eleva a luat 6 la matematica, dupa contestatie-10!

Imagine de F1 Digitals de la Pixabay

O eleva din Gorj a avut parte de un adevarat soc dupa ce a vazut ca a luat nota 6 la examenul de matematica la Evaluarea Nationala. Parintii fetei s-au speriat cand au vazut reactia fetei si i-au administrat calmante. In urma contestatiei fata a obtinut nota 10. Directorul scolii din Balteni, unde invata eleva a declarat ca este revoltat si ca profesorii care au corectat lucrarea ar trebui dati afara din invatamant.

“Fetita chiar a avut un soc si parintii i-au dat pastile de calmare. Din cate am inteles, incepuse sa aiba o semipareza la gura. A venit fetita la contestatii si mi-a spus ca a facut absolut tot si ca nu are cum sa ia mai putin de 10. Are cea mai mare medie acum din tot Centrul de evaluare al localitatii Balteni. A primit 9,80 la Limba si Literatura Romana si media generala este de 9,90”, a declarat Constantin Deaconescu, directorul liceului din comuna Balteni, potrivit Impact in Gorj.

Cazul nu este singular. Un coleg de-al fetei a primit nota 2,25 tot la matematica, iar in urma contestatiei a luat nota 7,90.

“A fost o diferenta neacceptat de mare si nu pot sa realizez cum a fost posibil sa se intample asa ceva. Daca era vorba de o lucrare la Limba si Literatura Romana, as mai fi inteles, pentru ca un punct tine de interpretare la subiectul de eseu, dar la Matematica nu ai cum sa gresesti in acest fel. (…) Eu i-as da afara din invatamant, daca ar depinde de mine”, a mai spus directorul scolii.

Sursa: Impact in Gorj

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here