Bacalaureat 2021: unde sunt afisate notele si cum faci contestatie

Au fost afisate astazi, 5 iulie, rezultatele la Bacalaureat 2021. Acestea pot fi vazute pe edu.ro, unde sunt publicate in format anonimizat.

Fiecare elev are codul sau si cu acesta poate intra pe site si poate accesa rezultatele de la examenele de BAC. Incepand cu ora 12 oana la ora 18.00 cei care nu sunt de acord cu rezultatele pot face contestatie.

Contestatiile pot fi depuse personal la unitatea de invatamant unde a fost sustinut examenul, fie pot fi trimise prin email, la adresa special pusa la dispozitie pentru contestatii. (Atentie, si in format online trebuie respectat programul).

“In aceasaă situatie, candidatii completeaza, semneaza si depun/transmit prin mijloace electronice si o declarație-tip in care se mentioneaza faptul ca au luat cunstinta ca nota acordata ca urmare a solutionarii contestatiei poate modifica, dupa caz, nota initiala, prin crestere sau descrestere. Pentru candidatii minori, declaratia-tip este semnata si de catre parintii/reprezentantii legali ai acestora”, este explicatia oferita de Ministerul Educatiei.

Rezultatele finale la Bacalaureat 2021 vor fi afisate pe data de 9 iulie.

Iata cum arata modelul de cerere pentru contestatie.

Model contestatie Bacalaureat 2021, Sursa foto: edupedu.ro

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here