Atentie: structura anului scolar 2019-2020 nu a fost modificata!

Atentie, elevi si parinti, in online circula un document fals care anunta reinceperea cursurilor in toate unitatile scolare din Romania de la 6 aprilie si modificarea structurii anului scolar. Este un document fals! Structura anului scolar nu a fost modificata! Redam ceea ce a spus OFICIAL Ministerul Educatiei si Cercetarii.

Iata ce a comunicat Ministerul Educatiei si Cercetarii:

“Va aducem la cunostinta ca informatiile si documentul puse in circulatie astazi, 1 aprilie, in spatiul public, potrivit carora structura anului scolar 2019-2020 a fost modificata, sunt false!

Cursurile nu se reiau in data de 6 aprilie!

Va rugam sa va informati doar din surse oficiale si va asiguram ca Ministerul Educatiei si Cercetarii va informa in mod oficial in legatura cu deciziile ce urmeaza a fi luate pe acest subiect.

Asa cum se cunoaste, aceste decizii depind de evolutia pandemiei generate de coronavirus/COVID-19.

Ministerul Educatiei si Cercetarii va formula denunt penal pentru ca organele abilitate sa identifice persoanele care se fac vinovate de distribuirea in spatiul public a unor inscrisuri false, care au rolul de a genera confuzii.

Ministerul Educatiei si Cercetarii se delimiteaza categoric de actiunile acestor persoane si de continutul fals al documentului: documentul vehiculat in spatiul public nu este emis de Ministerul Educatiei si Cercetarii”.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here