Un nou capitol pentru Superbebe

A trecut ceva vreme de cand superbebe.ro a intrat in pauza, insa am revenit! Suntem aici cu forte proaspete, mamici, tatici, chiar si bunici, gata sa va prezentam nu neaparat experientele noastre in ceea ce priveste cresterea si dezvoltarea copiilor, ci a unor oameni specializati pe cele mai diverse domenii.

Poate ca despartirea a fost cam lunga, dar va promitem ca a meritat asteptarea. Venim in fata voastra cu informatii actuale, cu studii si interviuri relevante in domeniul in care, vrand-nevrand, ne specializam cu totii: cresterea copiilor.

Si pentru ca nu toata lumea gandeste la fel, am pregatit articole atat pentru cei care isi cresc copiii in stil traditional, cat si pentru parintii care cauta altceva. Stilul ”alternativ”, asa cum l-am numit noi, prinde tot mai mult atat in strainatate, cat si la noi in tara. Fie ca vorbim despre vegetarieni, oameni care nu accepta ca fiii lor sa fie vaccinati sau despre parinti care considera ca homeschooling-ul este de preferat educatiei traditionale, acesti oameni au nevoie de informatii de calitate, de la specialisti.

De aceea a decis sa nu ne pozitionam ca sustinatori sau contestatari ai vreunui curent. Fiecare are dreptul sa decida cum traieste si cum isi creste copiii. Important este sa fie informati – iar de aceea ii lasam pe profesionisti sa-si spuna parerile. Noi vom fi doar un vehicol prin care acesti specialisti vor ajunge in casele voastre. Ei vor raspunde intrebarilor noastre, dar si a voastre – pentru ca fiecare cititor este invitat sa ne adreseze intrebari la care vor raspunde doar oameni specializati. De altfel, am pregatit deja un set de raspunsuri generale de la medici, psihologi si educatori, pe teme din cele mai diverse. Le gasiti pe toate in sectiunea Video, acolo unde ne propunem sa construim o adevarata biblioteca cu intrebari si raspunsuri venite de la profesionisti. Insa cum nici un caz nu seamana cu altul, intrebarile voastre, ale cititorilor nostri, sunt asteptate si binevenite.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here