Ancheta dupa ce un elev a fost agresat in curtea scolii

Un elev a fost lovit cu pumnul in nas, miercuri, in curtea unei scoli din Miercurea Ciuc, de un alt adolescent de la alta scoala, cearta pornind din cauza unei fetite. Victima a fost transportata la spital, iar Politia a deschis o ancheta, transmite corespondentul MEDIAFAX. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Harghita, Gheorghe Filip, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, ca in acest caz politistii au fost sesizati de cadrele medicale de la institutia de invatamant la care s-a produs incidentul.

Vezi si Tanara cautata de Politie, fiindca si-a lasat bebelusul la parinti si a disparut

”Victima are 17 ani, este vorba de un elev al unei scoli din Miercurea Ciuc care, pe fondul unor discutii in contradictoriu privind o fata, a incasat un pumn in nas de la un alt tanar, de o varsta apropiata, de la alt liceu. Cercetam cazul, desfasuram activitati specifice in vederea clarificarii tuturor cauzelor si imprejurarilor producerii acestui eveniment”, a spus Gheorghe Filip.

Incidentul s-a produs in timpul unei pauze, iar elevul lovit a primit ingrijiri medicale la cabinetul de medicina scolara. Ulterior, parintii acestuia au hotarat sa-l transporte la spital pentru investigatii si alte ingrijiri medicale, insa nu a necesitat internare. Din primele date, elevul a suferit o deviatie de sept.

Politistii au inceput o ancheta, iar agresorul ar putea fi cercetat pentru infractiunea de loviri si alte violente.

Vezi si Ancheta dupa ce doi baieti ar fi intretinut relatii sexuale in curtea scolii

Sursa: Mediafax

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here