Tanara cautata de Politie, fiindca si-a lasat bebelusul la parinti si a disparut

O tanara in varsta de 22 de ani din Alba este cautata de politisti dupa ce, sambata, si-a lasat bebelusul de 8 luni la locuinta parintilor ei, in judetul Hunedoara, unde si-a petrecut sarbatorile, si a plecat sa isi cumpere tigari, dar nu a mai revenit. Politistii din Baru, judetul Hunedoara, au fost sesizati, marti, de catre un barbat, ca fiica concubinei sale si-a lasat fiul de 8 luni la domiciliul sau si a plecat sa isi cumpere tigari, insa nu s-a mai intors.

Vezi si Adoptii mai rapide

In urma verificarilor, politistii au constatat ca tanara in varsta de 22 de ani a mers in judetul Hunedoara, alaturi de fiul ei, pentru a-si petrece Pastile, iar sambata seara a plecat catre magazinul satesc din localitatea Valea Lupului, pentru a-si cumpara tigari. De atunci, tanara nu s-a mai intors la domiciliul mamei sale, pentru a-si ingriji copilul.

Tanara are o inaltime de 1,55 metri, greutate 50-55 kilograme, fata ovala, par saten-lung, constitutie atletica, are aplicate doua piercing-uri sub forma de bobita din metal, de culoare argintie, unul in nas, iar celalalt deasupra buzei superioare. De asemenea, ea are pe antebratul stang doua tatuaje cu textele „Cipriany” si „Antonia”, iar in momentul plecarii era imbracata cu pantaloni de culoare inchisa si o vesta din material de fas, de culoare roz deschis combinat cu roz inchis, iar in picioare purta pantofi tip sport, culoare alba.

Politistii o cauta pe tanara si au cerut urmarirea nationala.

Vezi si Ancheta dupa ce doi baieti ar fi intretinut relatii sexuale in curtea scolii

Sursa: Mediafax

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here