Horoscopul zilei: 1 decembrie 2022

 

Berbec

Este foarte important să-ți încarci bateriile, să te odihnești, nu neapărat fizic, cât mental. Au fost multe de organizat, de gîndit, de analizat în ultima perioadă, iar toate aceste lucruri au avut nevoie de energie, pe care ai consumat-o ori de câte ori a fost nevoie. Dar acum e nevoie să-ți oferi timp, liniște, să te detașezi.

 


 

Taur

Este o zi bună pentru a repara, pentru a remedia unele conflicte, situații, neînțelegeri. Astăzi ai abilitățile de a detensiona atmosfera, de a convinge, de a media, de a influența, de aceea folosește această energie, te îndeamnă astrele. Poți rezolva chestiuni legate de bani, sarcini ce țin de cămin.

 


Gemeni

Ziua de azi ar fi bine să o petreci fără prea multă activitate fizică și consum nervos, te sfătuiesc astrele. Mai bine te-ai dedica unor activități precum vizionarea unui film, ascultat muzică, lectura unei cărți, o discuție plăcută cu un prieten sau cineva drag din familie. Este favorizată azi și legătura cu străinătatea.

 


 Rac

Faci planuri de viitor, interesante și viabile. E o zi în care poți visa la lucruri mărețe, frumoase, dacă ai determinare, o strategie eficientă, un plan de care să te ții. Este o zi bună să vorbești, să te faci cu ceva remarcat, să te alături unui grup, să te lași purtat de energia acestuia.

 


Leu

Este o zi în care lucrurile îți vor ieși din plin, dar e nevoie de maleabilitate din partea ta, de o deschidere, de a lăsa unele convingeri și prejudecăți deoparte și de a accepta idei noi, diferite de ale tale, de a fi mai flexibil. Este important să dai dovadă de diplomație în relația cu cei din jurul tău.

 


Fecioară

Dacă te mobilizezi, poți face lucruri bune, poți da dovadă de eficiență, seriozitate. Este bine să finalizezi unele sarcini pe care le-ai tot lăsat, să nu mai amâni, te îndeamnă astrele. Sunt bine aspectate activitățile ce țin de grup, de acte caritabile, ești mai deschis și dispus să-i ajuți pe ceilalți.

 


Balanță

Poți trece cu bine peste un test, o evaluare, o piedică venită în calea ta, susțin astrele, dar e nevoie să fii atent și calm, să ai o atitudine cât mai pozitivă. Este un moment bun să petreci mai mult timp cu familia, cu persoana iubită, cu copiii, susțin astrele.

 


Scorpion

Vocea ta se poate face auzită, te poți exprima mai liber ca de obicei. Și în sectorul vieții amoroase vei reuși să te apropii de partener, vei iniția o discuție care vă poate ajuta să organizați ceva împreună, să faceți planuri de viitor. Ești interesat să reglezi și unele chestiuni ce țin de finanțe.

 


Săgetator

Ai mai multă răbdare în relaționarea cu ceilalți, îi asculți cu atenție, ba poate chiar oferi și sfaturi, sugestii, sprijin. Reușești să te faci plăcut azi, să câștigi simpatia cuiva, poți avea parte de o colaborare productivă, de o înțelegere pe termen lung.

 


Capricorn

Nu este cea mai potrivită zi pentru a discuta despre proiecte, acte, hârtii sau tot ce ține de sectorul muncii. Ar fi bine să te oprești și chiar să faci un pas în spate, pentru a te retrage un pic din acest tumult în care ești prins de câteva zile. Oferă-ți ceva sufletului tău, te îndeamnă astrele.

 


rsător

Te preocupă sfera căminului, tot ce ține de familie. Nu te lași influențat de părerile și ideile persoanelor străine, ci te bazezi pe sfaturile celor foarte apropiați, cu mai multă experiență. Sunt bine aspectate achizițiile. În sfera amoroasă poți avea parte de momente speciale, clipe de pasiune.

 


Pești

Trăiești azi intens, ești mai dinamic, mai dornic de acțiune, de aceea sunt bine aspectate drumurile, plimbările. Vei acționa cu mai multă încredere, fără a sta să analizezi prea mult consecințele. Este un cadru astral bun pentru hobby-uri și pasiuni.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here