Superbebe „a aflat“ despre tehnologia UHT

    Foto: markets.tetrapak.com

    Faptul ca laptele este prima sursa de calciu ce ajuta la crearea unui sistem osos sanatos este un adevar incontestabil. Poate nu stiai si ca laptele ajuta la mentinerea unei danturi perfecte si regleaza tensiunea arteriala. Revista Superbebe a avut ocazia sa vada cum igiena si calitatea laptelui pot fi apanajul unui stil de viata modern, datorita unor tehnologii ce permit ambalarea in conditii de siguranta. Am vazut cum specialistii companiei Leche Pascual din Spania aplica tehnologia de ultrapasteurizare in ambalaje Tetra Pak, pentru ca retete gustoase sa poata fi comercializate la un nivel nutritiv optim. Ambalat aseptic, laptele UHT, adica ultrapasteurizat, isi pastreaza neschimbate gustul si consistenta pana la 3 luni, fara refrigerare, iar dupa ce cutia a fost deschisa, se pastreaza la rece, pana la patru zile.

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here