Horoscopul saptamanii: 28 decembrie 2020-3 ianuarie 2021

 

Berbec

Ai mai multa grija de sanatate, mediteaza, odihneste-te, preocupa-te de hobby-uri si pasiuni, iar daca ai posibilitatea sa amani deciziile importante, atunci ar fi bine sa faci asta. Nu este cea mai buna perioada pentru negocieri, alegeri si schimbari majore. Ba din contra, vei aprecia mai mult ca oricand linistea si rutina. Sunt favorizate vizitele la rude, la prieteni, activitatile relaxante. Si inca ceva, fii mai precuat la capitolul financiar!

 


 

Taur

Este o perioada buna pentru a ierta, a vindeca, a remedia situatii, lucruri, pentru a depasi anumite momente, pentru a relua unele legaturi, dar si pentru a-ti face prieteni si relatii noi. Anumite adevaruri ies la suprafata, anumite enigme sunt elucidate, vin informatii care te ajuta sa vezi imaginea de ansamblu, sa intelegi anumite lucruri. In partea a doua a saptamanii se imbunatateste relatia cu partenerul de viata, petreci mai mult timp cu copiii sau ai mai multa grija de copilul tau interior.

 

 


Gemeni

Este saptamana in care vor veni tot felul de vesti si vor avea loc mai multe evenimente neasteptate. Vei negocia, vei schimba strategiile, vei decide sa faci unele schimbari legate de camin, de imobiliare, dar si familia extinsa. Si la nivel mental vei lua unele decizii importante, sustin astrele. Sfatul astrelo pentru prima parte a saptamanii este sa te concentrezi cat mai mult pe nevoile celor dragi, iar in ceea ce priveste a doua parte, sa fii atent la detalii, in special atunci cand este vorba de acte, hartii, decizii in scris.

 

 


 Rac

In prim plan se va afla sectorul familiei. Este o perioada in care vei invata si vei afla multe despre persoanele dragi tie. Poate fi un moment de rascruce si in ceea ce priveste sectorul carierei, afacerilor, pentru ca pot aparea ganduri si poti lua decizii importante in acest sens. Esti destul de interesat sa castigi respectul, aprecierea, sa ai parte de recunostinta, de prestigiu social.

 

 


Leu

Este un moment in care va trebui sa faci multe actiuni simultan si cu foarte putine pauze. Vei avea impresia ca muncesti incontinuu, mintea iti functioneaza fara niciun moment de respiro, de aceea indemnul astrelor este ca indiferent de cat de lunga va fi lista cu sarcini de facut, sa-ti gasesti neaparat timp sa te opresti, sa te odihnesti. Un alt sfat ar fi sa-ti prioritizezi cat mai bine actiunile si sa incerci sa-ti faci o planificare in scris. Te va ajuta!

 

 


Fecioara

Esti generos, atat la capitolul sfaturi, incurajari, oferirea suportului celor care au nevoie, cat si la capitolul financiar. Simti nevoia sa oferi, sa fii bun, sa ajuti. Este un moment bun si pentru tot felul de achizitii legate de camin, de nevoile familiei, spun astrele. Sunt favorizate intalnirile cu prietenii, dar si activitatile legate de dezvoltarea ta personala. Citesti, studiezi, dezcoperi tot felul de lucruri.

 

 


Balanta

Ai parte de o saptamana foarte buna in ceea ce priveste comunicarea, asocierile si parteneriatele. Este o perioada in care poti sa iei unele decizii importante legate de colegi, de partenerii de afaceri.  Este o saptamana in care va trebui sa lucrezi mai mult la capitolul sinelui, vietii tale interioare. Sfatul astrelor? Asculta-ti intuitia!

 


Scorpion

Iesi din zona de confort! Iti iesi destinul in maini si il organizezi sau creezi dupa bunul plac. Este un moment bun sa iei decizii, sa contruiesti, sa planifici, sa stabilesti noi obiective si strategii, sa visezi. Ai foarte multa energie in aceasta saptamana, vei negocia din plin, vei discuta despre bani, despre viitor, vei gasi parteneri sau colaboratori alaturi de care sa contruiesti lucruri frumoase, spun astrele.

 

 


Sagetator

Trebuie sa fii atent la mesajele, barfele care ajung la tine in aceasta perioada, triaza mai bine informatiile, analizeaza-le. Esti foarte itneresat de sectorul imaginii publice, de aceea in aceasta saptamana iti doresti sa stralucesti, sa te afirmi, sa le arati tuturor cate abilitati, talente, cunostinte detii. Este un cadur astral bun pentru comunicare, dar si pentru studiu.

 


Capricorn

Este o saptamana buna pentru noi oportunitati, pentru inceperea unei noi etape. Este un moment potrivit si pentru a face unele schimbari in ceea ce priveste stilul tau de viata, iar in primul rand ar fi bine sa fii mai atent la capitolul alimentar, pentru ca ai tendinta sa exagerezi. In partea a doua a saptamanii esti interesat de tot felul de activitati care te ajuta sa te destresezi, sa te relaxezi, sa te distrezi. Sunt favorizxate deplasarile, drumurile, vizitele.

 

 


Varsator

Persoanele pe care le intalnesti in aceasta perioada iti vor aduce multe schimbari pozitive in viata ta, de aceea fii atent la semne, indicii, dar si cu cine interactionezi acum. Ai parte de o saptamana in care vei fi mai interesat ca niciodata de capitolul banilor. Se deschid mai multe usi, apar cateva oportunitati de care ar fi bine sa tii cont, spun astrele. Acorda-i mai multa atentie partenerului de viata, mai ales la sfarsitul saptamanii.

 


Pesti

O saptamana interesanta, in care va trebui sa comunici mult, sa explici, sa arati, sa convingi. Este esentiala atitudinea ta, de aceea incearca sa fii cat mai diplomat, mai empatic, mai calm. Sfatul astrelor: inarmeaza-te cu un zambet larg! Este un cadru astral bun pentru a te folosi de resursele pe care le detii. Care sunt acele talente deosebite pe care le ai?

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here