Oana Rus, mama care si-a ales fetita din lista copiilor greu adoptabili

Oana Rus este mama care si-a ales fetita din lista copiilor greu adoptabili. Povestea ei, gratie Asociatiei Tzuby’s Kids, o aflati din filmul de mai jos. Mama adoptiva spune cum a aflat de aceasta lista, cum a ales-o pe Cosmina, fetita pe care a luat-o acasa, si cum se simte in postura de mama.

,,Am aflat de lista copiilor greu adoptabili si dupa ce am vazut lista am blocat copilul. La prima vizita ni s-a spus ca fata are un usor retrard cognitiv, din punctul meu de vedere nu exista. Doar niste lipsuri din pricina varstei si a lipsei stimularii acestui copil. Cosmina nu a fost data la gradinita”, povesteste Oana Rus.

Mama adoptive nu s-a descurajat nici atunci cand I s-a spus ca fetita are si o problema medicala, o dislalie polimorfa. .

De ce Cosmina era pe lista copiilor greu adoptabili ne spune tot mama adoptiva ,,fiindca tatal natural nu si-a dat acordul infierii fetitei pana la varsta de 4 ani”.

Momentul primei intalniri dintre parintii adoptivi si fiica a fost foarte emtionant si cu siguranta nu va fi uitat de nimeni. ,,Dupa o jumatate de ora de la intalnire ne-am jucat, am colorat, ne-a dat o energie foarte pozitiva si ne-a intrebat cand o luam acasa? Am ramas blocati, emotionati si totul a plecat de la sine”, mai spune Oana.

Mama adoptiva povesteste cu mandrie despre fiica sa si despre mesajele de iubire pe care cea mica I le transmite ori de cate ori are ocazia. ,,De 8 martie mi-a pregatit cu mesaje de dragoste. Scria iti multumesc ca ai aparut in viata mea si esti ca un inger pentru mine. Mami te iubesc!”

 

 

Multumim Asociatiei Tzuby’s Kids pentru poveste.

Citeste si Asociatia Tzuby’s Kids ii ajuta pe copiii cu probleme grave de sanatate, in risc de abandon

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here