Horoscopul saptamanii: 13-19 august 2018

Berbec

Jupiter se „lupta” cu Soarele, dar diplomatia planetei Venus este cea care castiga in aceasta saptamana. Astfel ca asteapta-te la o saptamana linistita si destul de echilibrata.

 

Citeste si: Jocuri si jucarii

 


Taur

Esti cat se poate de optimist si iti doresti ca in aceasta saptamana sa fii prezent. Sau mai corect spus, sa simti ca esti prezent. In viata ta, in viata familiei, copiilor, rudelor, prietenilor. Si sa constientizezi cu adevarat lucrurile care ti se intampla.

 

Citeste si: Jocuri si jucarii

 


Gemeni

Este o saptamana buna pentru a calatori, pentru a explora, pentru a descoperi si mai ales, pentru a te relaxa! Nu este neaparat nevoie sa te gandesti la taramuri unde nu ai mai fost pana in prezent, s-ar putea ca, mergand pe urmele pasilor trecuti sa te simti mai confortabil.

 

Citeste si: Jocuri si jucarii

 


 Rac

In aceasta saptamana vei cauta tot felul de modalitati care te-ar putea ajuta sa te relaxezi. Yoga, alergat in aer liber, plimbari prin parc, scurte calatorii, sedinte de masaj, ore petrecute in liniste, in care sa lecturezi cartile preferate. De fapt, orice iti face bine spiritului.

 

Citeste si: Jocuri si jucarii

 


Leu

Esti in cautarea experientelor pasionale, romantice in aceasta perioada. Esti plin de creativitate si de romantism. Vei cauta un proiect mai vechi pe care sa-l refaci sau sa-l rescrii. Despre ce este vorba?

 

Citeste si: Jocuri si jucarii

 


Fecioara

Este perioada perfecta pentru idei noi, pentru largirea orizontului cultural, pentru reimprospatarea informatiilor acumulate, pentru cautarea unor noi domenii de activitate sau pentru noi pasiuni.

 

Citeste si: Jocuri si jucarii

 


Balanta

In aceasta saptamana vei avea posibilitatea sa clarifici mai multe lucruri care ti-au adus confuzie si nesiguranta. Fie ca este vorba despre cariera sau despre viata de familie, astrele te sfatuiesc sa fii atent la mesajele pe care le trimiti si la informatiile pe care le prezinti.

 

Citeste si: Jocuri si jucarii

 


Scorpion

Este saptamana relatiilor. De orice fel. Vor fi testate atat parteneriatele in care esti implicat de mult timp, cat si cele noi in care abia ai intrat. Vor fi testate si legaturile mai personale, chiar si cele in care ai avut pana in prezent convingerea ca sunt persoane pe care te poti baza.

Citeste si: Jocuri si jucarii

 


Sagetator

Nu-ti place singuratatea! Aceasta iti creeaza disconfort si panica. Vei cauta sa cunosti oameni, sa te inconjori de prieteni, de colegi, sa inviti rudele sa-ti treaca pragul casei, dar sa mergi si tu in vizita.

 

Citeste si: Jocuri si jucarii

 


Capricorn

Fii mai realist in aceasta saptamana si cere parerile celorlalti, daca iti doresti sa te asiguri ca parerea ta nu este nefondata. Nu-ti doresti sa fii dezamagit, sa ai asteptari care nu au sorti de izbanda, de aceea astrele te sfatuiesc sa actionezi.

 

Citeste si: Jocuri si jucarii

 


Varsator

Tine ochii larg deschisi, pentru ca saptamana aceasta va fi plina de oportunitati si este cazul sa faci ceva in acest sens, te indeamna astrele. Atatea posibilitati vor aparea, incat spre finele saptamanii vei avea nevoie de o persoana de incredere care sa te indrume, astfel incat sa iei deciziile cele mai bune.

 

Citeste si: Jocuri si jucarii

 


Pesti

Fii atent la detalii in aceasta perioada. Astrele iti recomanda sa te concentrezi mai mult asupra sanatatii, asupra stilului de viata. O noua rutina? O noua dieta? Un nou sport? Ce te incanta mai mult?

 

Citeste si: Jocuri si jucarii

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here