Beyonce starneste discutii despre o noua sarcina

Cantareata americana Beyonce a fost fotografiata pe scena cu abdomenul rotunjit, in timpul unui concert care a avut loc la Manchester, Marea Britanie, starnind discutii in randul fanilor despre o posibila noua sarcina, potrivit gala.fr.

Vezi si Angelina Jolie risca sa piarda custodia copiilor

Beyonce si sotul ei, rapperul Jay-Z, se afla in prezent intr-un turneu comun, „On The Run II”, care a debutat la inceputul lunii iunie, in Cardiff, Marea Britanie. Pe scena de la Etihad Stadium din Manchester, cei doi artisti le-au urat gemenilor lor, Sir si Rumi, „La multi ani!”, cu ocazia implinirii varstei de un an.

Insa spectatorii veniti sa asiste la concert au mai remarcat un lucru, abdomenul lui Beyonce, vizibil rotunjit. Motiv pentru care reactiile nu au intarziat sa apara pe retelele de socializare, multi fiind de parere ca Beyonce este din nou insarcinata.

„Toti stim ca 4 este cifra fetis a ei si apoi de ce ar purta acele pelerine pe tot parcursul turneului”, a scris un fan.

In afara de gemeni, Beyonce si Jay-Z mai au o fetita, Blue Ivy, in varsta de 6 ani.

Turneul „On The Run II”, care marcheaza a zecea aniversare a casatoriei lor, include o serie de 15 concerte in Europa si o alta de 21 de show-uri in America de Nord. In Europa, cei doi cantareti vor mai avea concerte in orase precum Londra, Amsterdam, Copenhaga, Stockholm, Berlin, Roma, Barcelona, Paris, seria urmand sase incheie pe 17 iulie, la Nisa.

Ambele cele mai recente albume lansate de Beyoncé si Jay-Z, „Lemonade” (2016), respectiv „4:44” (2017), vorbesc despre dificultati in mariajul lor, dar se pare ca cei doi au depasit deja aceste probleme.

Vezi si Încă o vedetă gravidă: Sienna Miller este însărcinată

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here