Fiica lui Mark Anthony este compozitoare la doi ani

    Foto: usmagazine.co

    Marc Anthony vorbeste intr-un interviu despre noul sau album si despre relatia sa cu sotia si copiii lui.

    Marc Anthony isi va lansa un album la care a contribuit si sotia sa Jennifer Lopez despre care spune ca este muza lui, potrivit usmagazine.com. "Noul meu album este o sarbatoare. Am fost nascut si crescut in New York si aceasta este muzica pe care o ascultau si parintii mei. Cand esti matur stii sa apreciezi muzica asta. Prin acest album sarbatoresc felul in care am fost crescut din punct de vedere muzical. Melodiile au avut foarte mult de a face cu pregatirea mea muzicala si m-au transformat in persoana care sunt acum", marturiseste Anthony.

    "Jennifer s-a implicat in alegerea pieselor. Vorbeam despre piese, ma uitam la reactiile ei, are o mare contributie la acest album. A fost intotdeauna muza mea si este un cantec, acolo, pe care i-l dedic", a adaugat cantaretul.

    "Au fost cateva cantece pe care le-a ales fiica mea, Emme, doar pentru ca spunea ‘inca o data, inca o data’". "Emme are ureche muzicala, a scris cateva cantece deja. Max in schimb are ritmul in sange", spune Marc despre cei doi copii ai sai.

    Cat despre casnicie, Anthony recunoaste ca e fericit. "Ea este jumatatea mea. Apreciez micile gesturi si ma bucur sa vad ca evoluam impreuna. Avem grija unul de altul si ne apreciem, asta e tot ce conteaza".

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here