Andreea Banica, sau cum se impaca scena cu maternitatea

    Tone de cerneala au curs toamna trecuta la rubrica de monden a ziarelor si revistelor, anuntandu-se stirea ca Andreea Banica este insarcinata, veste care venea la foarte scurt timp dupa nunta ei cu cel cu care isi imparte viata si cariera de aproape 16 ani, Lucian Mitrea.

    Si pentru ca a avut o sarcina ca la carte, o sarcina care a infrumusetat-o si care o face sa se simta implinita, nu puteam sa nu o avem alaturi de noi in pictorialul revistei Superbebe din luna aprilie.

    Intrebata despre cum a luat hotararea de a avea un copil, Andreea ne-a povestit razand ca totul a fost un plan bine pus la cale de sotul ei. „Dupa ce am facut cununia civila, Lucian mi-a spus sa renunt la anticonceptionale, pentru ca l-a speriat un prieten ca aceste pastile duc la infertilitate. Abia apoi mi-am dat seama ca a fost un plan de-al lui de a avea cat mai repede un copil, insa trebuia sa ma anunte si pe mine (n.r. Andreea radea cand povestea toate acestea). La sfarsitul lui august, am fost in vacanta in Bali si mi s-a facut rau pe vaporas, eu care nu am nici o treaba cu raul de mare. Apoi mi-sm facut testul de sarcina si am vazut o liniuta plina, insa a doua era neclara. I-am aratat si lui Luci, insa el, oricum imi spusese toata vacanta ca sunt insarcinata, fara sa aiba vreo confirmare. S-a uitat pe net, mi-a calculat ovulatia, cu alte cuvinte a facut toata treaba mea, pentru a se asigura ca voi ramane insarcinata. Am mai facut apoi un test de sarcina, care mi-a confirmat ca voi avea un copil”.

    „In primele trei luni de sarcina nu am avut decat stari de somnolenta si o mare pofta de mancare. De fapt, in primele cinci luni, m-am ingrasat aproape 8 kilograme. Imi era tot timpul foame, motiv pentru care am mancat de toate, insa nu in exces. Important este ca am reusit sa-mi pastrez tonusul si pofta de viata, cu ajutorul vitaminelor prenatale Centrum Materna care contin seleniu, magneziu si calciu. Tot in primele cinci luni am cantat la fel ca si inainte, am avut concerte si m-am zbantuit fara probleme. Recunosc ca in ultima perioada am stat mai potolita cu concertele, insa abia astept sa ma intorc pe scena. Initial nu am vrut sa spun ca sunt insarcinata, insa m-a fortat presa. Am vrut sa tin doar” in familie aceasta veste, macar primele trei luni, sa ma asigur ca totul va fi bine”, ne-a povestit Andreea.

    Nu puteam sa nu o intrebam pe Andreea despre relatia ei cu Lucian, despre cat de atent a fost el cu ea in aceasta perioada si despre cum isi imagineaza ca vor merge lucrurile in viitor. Cu zambetul pe buze, ne-a spus ca isi mai doresc un copil…
    Citeste mai mult in revista Superbebe.

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here