Horoscopul zilei: 27 august 2023

 

Berbec

Chiar dacă anumite ocazii zboară pe lângă tine, mintea îți este în altă parte. Ești mai visător, dar și mai creativ azi. Chiar dacă latura ta artistică va fi cea care te va preocupa azi cel mai mult, astrele te îndeamnă să ai și momente în care te reîntorci la prezent, la realitate, la responsabilități.

 


 

Taur

Ziua îți aduce în prim plan relațiile parteneriale și colaborările în care ești implicat sau în care vrei să te implici. S-ar putea să apară ocazii bune de a-ți exprima unele doleanțe de a schimba ceva, de a-ți spune unele nemulțumiri. Vin anumite informații, vești, poți să achiți unele datorii sau să onorezi unele promisiuni.

 


Gemeni

Detașează-te de forfota cotidiană, aceasta ar fi principala recomandare pe care o au astrele pentru tine. E nevoie să-ți oferi mai mult timp și spațiu. Este un moment bun pentru a petrece ceva timp în solitudine, pentru a te detașa, a te elibera, a te odihni, atât fizic, cât și emoțional.

 


 Rac

Nu este cel mai potrivit moment pentru a începe o nouă etapă, un proiect de anvergură, să-ți asumi un proiect major. Oferă-ți mai mult timp pentru analiză, gândire, ba chiar și odihnă, recuperare înainte de a te avânta în ceva nou, oricît de atractiv ar părea acum.

 


Leu

Este un moment bun pentru a te ocupa de activități organizatorice, de a așterne pe hârtie unele planuri, de a aranja lucrurile, de a face unele pregătiri, iar această energie va fi resimțită aproape pe toate planurile. S-ar putea să se apropie și încheierea unei etape, a unui capitol.

 


Fecioară

Dai dovadă de seriozitate azi, știi să prioritizezi lucrurile. Te focusezi pe trebuile legate de cămin, îți îndrepți eforturile către nevoile celor dragi, liniștea și confortul din familie. S-ar putea să nu fii cel mai comunicativ, dar vei reuși să te exprimi cu claritate câdn situația o va cere.

 


Balanță

Ești pus pe glume și cu chef de aventuri, dar ar fi bine să îți controlezi reacțiile, pornirile, ideile, pentru că nu toți vor ”gusta” trăsnăile tale. Fii mai maleabil în intercțiunile cu unele rude. Fii mai prudent în privința sănătății, odihnește-te și folosește metode și remedii mai naturiste, te sfătuiesc astrele.

 


Scorpion

Nu amâna, îndreaptă lucrurile cât mai curând! Sfatul astrelor este să fii mai flexibil, mai deschis, să te gândești și la soluții alternative la problemele pe care le ai de rezolvat. S-ar putea să fie nevoie să renunți la unele convingeri, credințe sau prejudecăți. Nu complica lucrurile mai mult decât este necesar.

 


Săgetator

S-ar putea ca ziua de azi să fie mult despre rutină, despre aceleași lucruri parăc puse în reluare și este posibil să simți că îți dorești să rupi lanțul, să introduci ceva diferit, să propui ceva nou. S-ar putea să fie vorba și despre mici schimbări legate de propriul stil, fie de viață, fie de cel vestimentar, de gândire.

 


Capricorn

Ai o energie debordantă azi și simți că vei rueși să rezolvi mai multe. Ai de asimilat unele lecții, unele învățăminte. Privești lucrurile cu mai multă înțelepciune și maturitate. Lași supărările și resentimentele deoparte. S-ar putea să apară cheltuieli neprevăzute, chiar dacă apar și bani din exterior.

 


rsător

Este un moment bun să-ți arăți sentimentele, să-ți împărtășești trăirile, să fii sincer, să te deschizi în fața cuiva. Sunt bine aspectate deplasările. La finalul zilei caută activități prin care să-ți delectezi simțurile, care să-ți aducă satisfacție emoțională, spirituală. Și activitățile în aer liber sunt favorizate.

 


Pești

Astăzi este despre prietenii, despre altruism, despre implicare, ajutor. Îți propui pentru azi să rezolvi multe și mărunte, în special legate de cămin, de sfera vieții personale. Partenerul de viață te poate provoca la un dialog mai aprins, de aceea ai grijă cum gestionezi lucrurile. Este bine aspectată legătura cu străinătatea.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here