Horoscopul zilei: 23 decembrie 2022

 

Berbec

Lasă trecutul acolo unde îi este locul. Fii mai răbdător cu cei dragi și încearcă pe cât posibil să eviți disputele și conflictele mai vechi. Acum nu este momentul să aduci energie negativă în mediul în care te afli sau în grupul de persoane cu care petreci timpul. Seara ar fi bine să te detașezi de chestiuni ce țin de muncă, bani, afaceri.

 


 

Taur

Este indicat să elaborezi un plan de acțiuni înainte de a începe orice activitate, chiar de la primele ore ale zilei. Pui accent azi pe treburile gospodărești, dar și pe relațiile cu ceilalți. Cauți să-i surprinzi pe cei dragi. Sunt favorizate și drumurile, deplasările, precum și legătura cu cei aflați la depărtare.

 


Gemeni

Ziua de azi va fi foarte bună în sfera vieții personale. Ești în armonie cu tine și acest lucru se va observa și în relația cu ceilalți. S-ar putea să vină și unii banii în plus, dar aceștia nu vor sta prea mult în buzunar, pentru că ai tendința să faci cadouri, să cumperi, să mai investești azi în ceva.

 


 Rac

Te simți bine azi în lumina reflectoarelor. Reușești să te concentrezi pe chestiunile care sunt cu adevărat importante, să prioritizezi sarcinile. S-ar putea să bați palma în legătură cu o colaborare, să agreezi o înțelegere. Ești interesat să faci unele îmbunătățiri în ceea ce privește aspectul fizic.

 


Leu

Astăzi vei căuta calitatea, corectitudinea, onestitatea. Comunicarea cu cei dragi este deosebit de bine azi aspectată, pot fi consolidtate azi unele relații, poți stabili unele legături. Este esențial să discuți cu înțelepciune și calm, chiar dacă apar unele subiecte mai puțin plăcute, te sfătuiesc astrele.

 


Fecioară

Astăzi ar fi bine să meditezi mai mult asupra unui aspect: ce anume te face fericit? Ești mai spiritual, dai dovadă de maturitate, iar dacă vei răspunde cu sinceritate la întrebare, vei ști și cum să acționezi, ce alegeri să faci, cum să te bucuri cu adevărat de această zi, având parte de mulțumire la finalul ei.

 


Balanță

Aduci azi unele îmbunătățiri în planurile inițiale făcute de un grup din care faci parte. Apar unele provocări, dar vei reuși să le rezolvi cu încredere și dibăcie. Și la capitolul interacțiuni cu superiorii și autoritășile lucrurile sunt prielnice. Vei avea parte de sprijin atât de la colegi, cât și de la prieteni, familie.

 


Scorpion

Nu ai prea mult chef și nici prea multă energie azi, iar acest lucrur se va răsfrânge și asupra sarcinilor tale. Va trebui să depui azi eforturi suplimentare pentru a-ți atinge obiectivele. Apar cheltuieli neprevăzute și vei simți nevoia să apelezi la fondul de economii, dar e nevoie să fii cu plățile la zi, să nu acumulezi datorii.

 


Săgetator

Comunicarea cu partenerul de viață este favorizată astăzi, de aceea acum este momentul să abordezi acele subiecte pe care le tot amânai, dar care țin de planificări, de organizări și unde ai nevoie de părerea celui de încredere. Sunt bine aspectate chestiunile ce țin de cămin, cumpărăturile, pregătirile.

 


Capricorn

E nevoie de o abordare extrem de responsabilă azi, pentru că poți lua decizii pe termen mediu spre lung și să fie implicate mai multe persoane sau să influențeze traseul mai multor oameni. Nu este cea mai potrivită zi pentru a te grăbi, din contra, acum trebuie să te așezi și să analizezi, să nu te lași influențat de zgomotul de fundal, de părerile altora.

 


rsător

În această zi nh vei fi prea practic, prea realist, ci mai curând cu capul în nori. Te vei angaja în mai multe sarcini sau activități simultan, te vei grăbi, iar astfel sunt favorizate și greșelile, care pot aduce cheltuieli inutile. Nu este cea mai potrivită zi pentru investiții sau semnat acte.

 


Pești

Cuvântul zilei este optimism, despre această enegie va fi azi vorba în aproape toate sferele vieții. În această zi ai acea credință că lucrurile vor merge într-o direcție bună, că se vor așeza foarte bine, că se vor găsi soluții, chiar dacă nh-ți vei atinge toate obiectivele.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here