Horoscopul săptămânii: 28 noiembrie-4 decembrie 2022

 

Berbec

Este o perioadă destul de dinamică, în care vei rezolva mai multe chestiuni, atât în sfera profesională, cât mai mult în ceea ce privește sectorul vieții personale. Te vei focusa pe ce planuri ai pentru viitor. Ești creativ, întreprinzător, ai un bun spirit de observație, ești realist, reușești să vezi esența lucrurilor. În această săptămână s-ar putea să te trezești în situații în care trebuie să iei decizii rapide, altfel, vorba aceea ”trenul pleacă”.

 


 

Taur

Este o săptămână minunată pentru noi începuturi, de aceea încearcă să dai dovadă de concentrare și seriozitate. Poți avea succes în sfera afacerilor, asocierilor, ai idei îndrăznețe, dar ai nevoie și de persoane care să le vadă cu același entuziasm și la aceeași dimensiune cum le percepi tu. Poți face unele investiții, poți găsi o colaborare pe placul tău sau chiar un nou job. În sfera familiei e nevoie să gestionezi cu atenție banii, pentru că altfel pot apărea conflicte nedorite cu cei dragi.

 


Gemeni

Este un cadru astral deosebit de bun pentru a trece cu brio peste un test, un examen, pentru a acumula unele informații, pentru a ține o prelegere. Ai parte de spijin din plin, de aceea acum este bine să prinzi curaj, să acționezi, să ieși în evidență. Vei munci din plin, dar vei avea grijă și de timpul tău de distracție, de amuzament, pe care vei dori să-l petreci înconjurat de cât mai multe persoane. Sunt favorizate drumurile, călătoriile, vizitele la rude, precum și ieșirile în natură.

 


 Rac

Este o perioadă bună pentru a te reechilibra emoțional, de aceea ia în considerare toate metodele și strategiile care te pot ajuta în acest sens. Fii mai atent la sincronicități, la întâlniri întîmplătoare, la vizite neanunțate sau telefoane neașteptate. Sunt favorizate discuțiile profunde, spirituale. Poți cunoaște persoane care să-ți ofere răspunsuri la întrebări mai vechi care îți macină sufletul. În sectorul vieții amoroase lucrurile se pot armonica dacă vei accepta unele compromisuri.

 


Leu

În această perioadă vei avea parte de unele teste din partea universului, vei fi verificat, încercat, de aceea este esențial să-ți păstrezi o atitudine cât mai calmă și mai echilibrată. E o săptămână în care vei reuși să reglezi ceva din trecut, anumite lecții nu au fost învățate la timp și acestea tot revin sub diverse forme în viața ta. Cea mai bună atitudine ar fi să-ți amintești prin ce ai trecut, dar să te raportezi la prezent, la felul în care ești acum.

 


Fecioară

În această perioadă chiar dacă vor apărea unele aspecte stresante în sectorul profesional, vei ști să îți găsești liniștea în sfera personală, în special în relațiile foarte apropiate, fie că va fi vorba despre părinți, copii, frați, fie de partenerul amoros. În sfera căminului vei fi extrem de dornic să faceți curățenie, să aranjezi, organizezi totul. Poți lua în calcul și unele achiziții legate de casă. Vin unele provocări, pe care le vei accepta cu încredere.

 


Balanță

Cuvintele cheie care ar descrie cel mai bine această săptămână sunt: actualizare, transformare, modernizare, revoluționare, inițiativă. Schimbă-ți strategiile, convingerile, ideile, e nevoie de o transformare mai profundă, mai radicală. Nu mai lăsa vechile comportamente și gânduri să-ți dicteze viața, te sfătuiesc astrele. Încheie un capitol și nu privi în urmă, ci doar la ce ai în prezent, susțin astrele. Este esențial să petreci mai mult timp cu cei dragi.

 


Scorpion

În această săptămână fii cât mai echilibrat, respectă regulile, deciziile, normele, fii prundent, nu te lăsa influențat de părerile celorlalți, lasă tentațiile deoparte. În această perioadă poți pierde niște bani din cauza unor strategii greșite, din cauza orgoliului. Nu demonstra nimic nimănui, pentru că din cauza ego-ului ai numai de pierdut. Ai de învățat ceva, de trecut prin anumite experiențe. Va fi nevoie să tranșezi o chestiune legată de familie.

 


Săgetator

În această săptămână ar fi bine să nu iei decizii majore legate de serviciu pentru că s-ar putea să le regreți mai târziu. Ești tentat să faci cadouri, să oferi surprize, să faci cumpărături cumva care depășesc bugetul tău, de aceea aici ar trebui să ai mai multă grijă, susțin astrele. Familia este elementul central pentru tine, te vei preocupa ca fiecare din cei dragi să aibă parte de atenție, de afecțiune din partea ta.

 


Capricorn

Este o săptămână în care poți lua decizii de durată în sfera muncii. Ești interesat de unele aspecte ce țin de străinătate, de persoane aflate la depărtare, de unele drumuri, escapade. Ești mai tentat să flirtezi, să te aventurezi într-o nouă relație. În schimb, nu este cea mai potrivită perioadă pentru a începe un nou loc de muncă sau pentru a începe o colaborare. Poți primi unele vești neașteptate din sfera familiei extinse.

 


rsător

Ai parte de o săptămână plină, în care ar fi bine să te concentrezi pe sectorul studiului, dezvoltării unor abilități și să eviți deciziile financiare. Este un cadru astral bun să vizitezi locuri pe care ți-ai dorit să le vezi și pentru care nu ai avut timp, să faci acele lucruri pe care le-ai amânat în ultima perioadă. Nu, nu este vorba despre a organiza lucrurile prin casă, ci mai curând de a te bucura de hobby-uri și pasiuni, de a-i oferi mici plăceri sufletului.

 


Pești

În această săptămână vei realiza că e nevoie să te deconectezi de tot și toate, și să preocupi mai mult de tine, de nevoile tale, de ceea ce îți dorești cu adevărat. Sunt benefice întâlnirile cu ceilalți, dar filtrează cu atenție aceste interacțiuni, alege persoanele cu care vei socializa în această perioadă, pentru că altfel poți fi destabilizat și epuizat emoțional mai rău, în loc să găsești armonia dorită. E nevoie să faci și unele schimbări în stilul tău de viață, să fii mai atent la capitolul alimentație, nivel de stres, mișcare benefică.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here