Teledon organizat de Unicef

  Unicef si Societatea Romana de Televiziune vor organiza in data de 1 iunie 2009 un teledon pentru a strange fonduri in beneficiul copiilor din Romania prin dezvoltarea si extinderea programelor de educatie parentala.

  Educatia parentala este cruciala pentru rezolvarea unui numar mare de probleme cu care se confrunta copiii. Prin programele de educatie parentala pot fi prevenite: abandonul, violenta familiala impotriva copiilor, imbolnavirile si decesele provocate de accidente domestice, abandonul scolar al copiilor. De asemenea, pot fi imbunatatite stimularea si dezvoltarea timpurie a copiilor pentru ca acestia sa isi poata atinge potentialul maxim.

  Unicef a initiat programe pentru dezvoltarea si imbunatatirea abilitatilor parentale, pe care le deruleaza impreuna cu partenerii sai si doreste replicarea acestor proiecte la scara nationala, pentru a acoperi un numar cat mai mare de parinti, indiferent de mediul din care provin, de etnie sau de situatia lor economica, astfel incat toti copiii sa porneasca cu sanse egale in viata.

  Emisiunea va fi gazduita si prezentata de Andreea Marin Banica, Ambasador Unicef al Bunavointei pentru Romania si se va bucura de participarea unor personalitati ale vietii politice, economice si artistice din Romania, precum si a sustinatorilor si colaboratorilor apropiati ai Unicef.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here