Recomandari pentru ingrijirea corpului

  Rexona Pure Protection – Protecție eficientă pentru piele sensibilă.
  Deodorantele antiperspirante Rexona Pure Protection fără parfum, parabeni, coloranți, alcool, oferă protecție imbatabilă împotriva transpirației timp de 48 de ore. Deodorantul antiperspirant spray Rexona are o formulă care conține doar elementele esențiale pentru o protecție eficientă a pielii sensibile. Pielea sensibilă a subrațului ramâne cu un aspect sănătos.

  Prețuri recomandate:

  Rexona Pure Protection – deodorant antiperspirant spray: 12,57 lei

  Rexona Pure Protection – roll-on: 10,94 lei

  Rexona Pure Protection – stick: 13,48 lei

   

  Loţiuni de corp Dove.
  Laptele de corp Dove Essential Nourishment este potrivit pentru pielea uscată, căreia îi asigură nivelul optim de hidratare timp de 24 de ore. Formula inovativă cu DeepCare Complex – un amestec unic de nutrienţi proprii pielii şi ulei esenţial bogat, hidrateaza pielea uscată şi o hrăneşte în profunzime (Stratum Corneum).

  Loţiunea hipoalergenică de corp Dove Pure & Sensitive este bogată în nutrienţi, nu are parfum şi ajută la repararea pielii sensibile. Graţie formulei speciale cu DeepCare Complex, un amestec unic de nutrienţi proprii pielii şi ulei bogat în acizi grași Omega 6, loţiunea hipoalergenică Dove Pure & Sensitive hidratează pielea uscată şi o hrăneşte în profunzime. Efectele sunt vizibile începând cu prima zi de folosire.

  Loţiunea de corp Dove Indulgent Nourishment, potrivită pentru pielea uscată, conţine unt de shea – un agent de hidratare puternic cu proprietăţi deosebite de vindecare a pielii. Formula specială cu unt de shea şi DeepCare Complex – un amestec unic de nutrienţi proprii pielii şi ulei esenţial bogat, hrăneşte pielea în profunzime (Stratum Corneum) şi o parfumează discret. 

  Loţiunea de corp Dove Intensive Nourishment catifelează pielea foarte uscată cu ajutorul uleiurilor nutritive şi a cremei bogate. Formula eficientă cu DeepCare Complex – un amestec unic de nutrienţi proprii pielii şi ulei esenţial bogat, hrăneşte pielea în profunzime (Stratum Corneum) fără să lase senzaţia de piele uleioasă.

  Loţiunea de corp Dove Silky Nourishment, potrivită pentru pielea normală, îţi învăluie fiecare centimetru al pielii într-o senzaţie de catifelare. Combinaţia specială de particule fine ce reflectă lumina şi DeepCare Complex – un amestec unic de nutrienţi proprii pielii şi ulei esenţial bogat – hrăneşte pielea în profunzime (Stratum Corneum) şi îi conferă o stralucire naturală.

  Loţiunea de corp Dove Go Fresh Nourishment, potrivită pentru pielea normală, oferă o senzaţie de prospeţime după duş. Formula cu extract răcoritor de mentol şi DeepCare Complex – un amestec unic de nutrienţi proprii pielii şi ulei esenţial bogat – hrăneşte pielea în profunzime (Stratum Corneum) şi o revitalizează. Parfumul inspirat din natura conţine extracte de castravete proaspăt şi ceai energizant.

  Preț recomandat:

  Loţiune de corp Dove: 22,13 lei

   

  Produse pentru îngrijirea orală.
  Signal White now.Pasta de dinţi Signal White Now este singura pastă de dinţi cu efect de albire instant! Pigmenul albastru se depune pe smalţ şi creează efectul optic al unui zâmbet alb şi strălucitor. Prin uz regulat, Signal White Now asigură o albire progresivă, fără a afecta smalţul dentar. În plus, fluorul întăreşte şi improspătează respiraţia.

  Preț recomandat:

  Pasta de dinţi Signal White Now: 16,23 lei

   

  Produse pentru îngrijirea părului 

  Dove Color Repair (șampon, balsam, balsam – tratament, mască – tratament).

  Părul vopsit are nevoie de o îngrijire specială, deoarece vopsitul părului și coafarea acestuia pot duce la uscarea firului de păr, favorizând în timp despicarea vârfurilor și pierderea vitalității. De aceea, Dove a creat gama completă de îngrijire pentru păr vopsit Dove Color Repair (șampon, balsam, balsam-tratament, mască-tratament) pentru a te bucura de o culoare vibrantă mai mult timp și de o îngrijire adecvată pentru părul tău vopsit.

  Gama Dove Color Repair îngrijește părul vopsit și menține culoarea vie a părului până la 10 săptămâni* cu ajutorul Color Revitalizer care înlocuiește nutrienții pierduți (lipide și proteine) în urma procesului de vopsire a părului.

  *Șampon și balsam Color Repair vs. șampon obișnuit

  Prețuri recomandate:

  DOVE COLOR REPAIR – șampon 250 ml – 14,89 lei

  DOVE COLOR REPAIR – balsam 200 ml – 14,89 lei

  DOVE COLOR REPAIR – mască 200 ml – 20,89 lei

  DOVE COLOR REPAIR – balsam tratament – 20,89 lei

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here