Reactia unei politiste cand a aflat ca soferul oprit in trafic e medic

In plina pandemie si printre toate stirile neplacute citite, afla aici povestea impresionanta a unei politiste si care a fost reactia ei atunci cand a aflat ca soferul oprit in trafic e medic in linia intai.

Un medic a povestit cum intr-o dimineata cand mergea de la spital din garda spre casa, a fost oprit de o politista care in momentul in care a aflat ca e doctor in linia intai a luat pozitia de drepti in fata sa si l-a salutat militareste.

MAI a detaliat intamplarea pe pagina lor de Facebook.

Ea este Alexandra, politista care a avut acea reactie admirabila fata de medicul pe care l-a oprit in trafic. Intamplarea s-a petrecut ieri dimineata, atunci cand Alexandra a fost de serviciu in zona Unirii.

Era in jur de 7 cand a oprit un autoturism pentru control. Prin geamul usor intredeschis, de la o distanta sigura, Alexandra i s-a adresat celui de la volan:

– Buna dimineata! Va rog sa-mi prezentati adeverinta sau declaratia pe proprie raspundere si documentul de identitate! Va rog, sa le ridicati la nivelul geamului pentru a le putea vedea.

– Buna dimineata! Uitati cartea de identitate, iar aceasta este legitimatia. Sunt medic, acum am iesit din garda si merg spre acasa.

In acel moment, Alexandra a facut un pas in spate, cat sa poata fi vazuta mai bine, a luat pozitia drepti si a dus mana la cascheta.

– Am onoarea sa va salut, domnule doctor! Noi va multumim pentru tot ceea ce faceti. Va asiguram de toata pretuirea noastra! CU RESPECT!

– Va salut si eu, a spus medicul, facand acelasi gest. Va rog frumos sa aveti grija de dumneavoastra. O zi usoara!

Alexandra este promotia 2019, iar duminica, pe 5 aprilie, implineste 21 de ani. Acum, insa, are un singur regret: medicul pe care l-a oprit nu a vazut ca, pe sub masca de protectie, salutul ei a fost insotit si de un zambet.

Domnule doctor, Alexandra va saluta, de data aceasta cu zambet!” a fost mesajul postat pe pagina Facebook.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here