Festivalul “Bucuria copiilor, bucuria noastra”

   Asociatia “Bucuria copiilor, bucuria noastra” si Gradinita Conil Kindergarten va invita la prima editie a Festivalului “Bucuria copiilor, bucuria noastra”, festival dedicat exclusiv gradinitelor si scolilor particulare.

  Evenimentul se va desfasura la Sala Mica a Palatului Copiilor in data de 13 decembrie 2009 si va reuni pe aceeasi scena cei mai talentati copii din peste 20 de gradinite si scoli particulare din Bucuresti. Copilul tau va fi incantat sa asculte cantece sau poezii, sa vada dansuri ori diferite momente de pantomima, parada modei inedita si multe alte surprize…

  Fa-i aceasta bucurie micutului tau! Pe toata durata festivalului, cei mici se vor incarca pozitiv si vor avea parte de o multime de surprize. Pentru ca distractia si voia buna e de partea noastra!!!

  Darurile pe care le primesc copiii de la Mos Craciun sunt bucuria lor cea mai mare, prin urmare toti copiii participanti vor primi cadouri de la Mos Craciun. Organizatorii ar dori ca acest festival, aflat acum la prima editie, sa devina o traditie pentru Bucuresti, sa ramana in sufletele participantilor si sa marcheaza inceputul Sarbatorilor de iarna, cand oamenii impartasesc bucuria de a darui si de a fi impreuna.

  Revista Superbebe este partener media al acestui eveniment.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here