Calmare naturala pentru vise frumoase

  Foto: Shutterstock

  Un somn linistit ajuta creierul unui bebelus sa se dezvolte si sa se odihneasca. Baita si masajul dinainte de culcare sunt importante pentru sanatatea si relaxarea celui mic.

  Inca de la nastere, bebelusul incepe sa exploreze lumea si este asaltat de multimea de stimuli si lucruri noi din jurul sau. Rezultatul este cu siguranta dezvoltarea psihica si fizica a micutului, insa acestea se petrec in timp, iar efectul de moment este, de regula, oboseala. Oboseala unui bebelus este usor de detectat de mamica: este bosumflat, usor iritabil, nu mai are chef sa se joace, insa sunt momente in care incercarea de a-l pregati de culcare pare aproape imposibila si bebelusul nu vrea cu niciun chip sa se relaxeze si sa adoarma. De aceea, este bine sa creezi o rutina a somnului pe care sa o respectati in fiecare sea ra, in asa fel incat sa isi formeze obiceiul de a adormi usor. Repetarea actiunilor premergatoare somnicului ii vor da senzatia de siguranta si vor fi pentru el adevarate semnale pentru initierea procesului de relaxare. Specialistii spun ca este bine ca rutina somnului sa aiba 3 etape: baita, masajul de seara si momentul in care micutul este pus in patut, insa, uneori, momentul somnului il gaseste pe bebe agitat si rutina, oricat de bine structurata si respectata ar fi ea, pare inutila, rezultatul fiind agitatie sporita si nicidecum somn. Pentru a evita acest lucru, este foarte importanta si alegerea produselor de ingrijire pe care le folosesti in timpul baitei si masajului de seara. Nu uita! Obiectivul este relaxarea! Spumantul, gelul de baie, lotiunea si uleiul de masaj trebuie sa aiba o textura fina, potrivita pielii sensibile a bebelusului si o aroma delicata si naturala, care sa il ajute sa se relaxeze si sa se lase purtat in lumea viselor.


  SFAT SUPERBEBE

  Pentru ca rutina somnului sa fie atat placuta, cat si efi cienta, iti recomandam gama de produse pentru baie si masaj Johnson,s® Baby cu levantica. O baita cu Gelul de Baie Johnson,s® Baby Bedtime cu levantica si un masaj cu Lotiunea de Masaj Johnson,s® Baby Bedtime cu levantica sunt ingredientele ideale pentru ca somnul bebe lusului tau sa isi indeplineasca rolul sau esential: acela de a-l face mare.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here